Spor

Dünyanın En Değerli 11'i Belli Oldu.

Avrupa’nın büyük liglerinde yaptığı güncellemenin ardından dünyanın en değerli 11’i de belli oldu.

Abone Ol

 Avrupa’nın büyük liglerinde yaptığı güncellemenin ardından dünyanın en değerli 11’i de belli oldu. Kadronun hücumdaki ikilisi değişmedi. Kylian Mbappé ve Erling Haaland, 180 milyon euroluk piyasa değerleriyle ileri uçta yerlerini aldılar. 

Sol kanatta ise 150 milyon euroluk piyasa değeri ile Real Madrid’in yıldızı Vinicius Jr  ve sağ kanatta ise yeni bir isim yer aldı. Saka, 120 milyon euroluk değeri ile dünyanın en değerli sağ kanat oyuncusu olmayı başardı. 

Dünyanın en değerli kadrosunun orta sahasını Jamal Musiala ve Jude Bellingham ikilisi oluşturdular. Her iki oyuncu da kulüplerinde olağanüstü bir performans gösteriyorlar. Bellingham’ın piyasa değeri 150 ve Musiala’nın ise 120 milyon euro olarak belirlenmiş. Savunmada ise Manchester City'nin defans hattı yer aldı. Rúben Dias ve Josko Gvardiol, dünyanın en değerli stoperleri konumunda yer alıyorlar.

Savunmanın soluna Bayern Münih'in yeteneği Alphonso Davies ve sağına ise Paris Saint-Germain'in sağ beki Achraf Hakimi yerleşti. Kaleye ise Porto’nun genç oyuncusu Diogo Costa geçti. Gianluigi Donnarumma da 45 milyon euro piyasa değerine sahip, ama Costa’nın daha genç olması nedeniyle tercih edildi.