İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'nin 13'üncüsü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ev sahipliğinde büyük bir başarıyla kapılarını açtı. Fuarın ilk günü, Düzce Belediyesi'nin dikkat çeken standı ve Kusursuz Kafe çalışanlarının unutulmaz halk oyunu gösterisiyle damga vurdu.

Düzce Standına Önemli Ziyaretler

 Fuarın açılış gününde, Düzce Belediyesi’nin standı, Cumhurbaşkanı Danışmanı Hamza Cebeci, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve tiyatro sanatçısı Nurullah Çelebi gibi önemli isimler tarafından ziyaret edildi. Belediye standında engelli ve yaşlılara sunulan hizmetler öne çıkarken, BELTUR standında ise Kusursuz Kafe ve glutensiz mutfağın tanıtımı yapıldı.

Kusursuz Kafe Çalışanlarından Muhteşem Performans

 Açılış konuşmalarının ardından Düzce Belediyesi Kusursuz Kafe’de hizmet veren özel bireyler, Kafkas oyunu ile izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı. Yaklaşık 10 dakikalık bu etkileyici performans, fuar katılımcıları tarafından ayakta alkışlandı.

Engelsiz Yaşam Fuarı, 3 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek. Düzce Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde Salon 10'da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak: iha