Lojistik sektörünün bir parçası olan ofis taşımacılığı, profesyonellik gerektiren bir alandır. En çok tercih edilen ofis taşıma şirketleri, müşteri memnuniyeti adına çeşitli avantaj ve imkanlar sunmaktadırlar. Bu avantajlar her firmaya göre değişiklik göstermektedir. Kurumsal taşıma şirketleri, güvenlik, planlama, zaman yönetimi gibi konularda stratejiye sahiplerdir. Nakliye işlemini, maksimum düzeyde bir hizmete dönüştürmeyi başarmışlardır. Özellikle sektördeki adını giderek üst kademelere çıkaran Çolakoğulları Ev-Ofis Taşıma Şirketi sayesinde pek çok kişi sorunsuz ve planlı bir taşınma süreci yaşamışlardır.

Ofis taşıma firmalarının sunduğu kolaylıklar, oldukça caziptir ve fiyat – performans açısından bakıldığında hizmet kalitesi ağır basmaktadır. Uzman nakliye ekipleri sayesinde hasar söz konusu değildir. Ayrıca sigortalı taşımacılık alanında oldukça güven vermektedirler.

Ofis Taşıma Firmalarının Sunduğu Avantajlar

Taşınma aşaması oldukça sıkıntılı ve tam bir karmaşa söz konusu olabilmektedir. Eşyaların nakliye sırasında zarar görmesi, taşıyıcı araçlara doğru yüklenmediğinden dolayı hasar oluşması, demonte olması gereken mobilyaların ayrıştırılmaması, hassas eşyaların ve özel belgelerin güvenlikli ve koruyucu malzemeye sarılı bir şekilde paketlenmemiş olması gibi sorunlar sıklıkla görülmektedir. Ofis taşıma şirketleri üzerinizdeki tüm bu baskıyı almak ve tamamen planlanmış bir stratejiyle taşınabilmenizi sağlamak adına hizmet vermektedirler.

Taşıyıcı Firmaların Avantajları

Sektörde yer edinmiş ofis taşıyıcı firmaların sunduğu avantajları ise şu şekilde sıralamak mümkündür;

·        Eşya ve mobilyaların tespiti ve sıralanması

·        Her eşyanın özenle paketlenmesi ve etiketlenmesi (böylelikle kolilenmiş eşyaların ne olduğu hakkında bilgi sahibi olabilmek söz konusudur.)

·        Gerekli belgelere sahip, uzman bakliye ekibine sahip olmaları

·        Taşıma işleminde kullanılacak araç skalasının geniş olması

·        Demonte ve monte işlemlerinin de firma tarafından gerçekleştirilmesi

·        Süreç boyunca tüm güvenlik sigortalarının yine firma tarafından sağlanması

En Çok Tercih Edilen Ofis Taşıma Firmaları (2)

Taşıyıcı Firmaların Nakliye Stratejisi

Tamamen planlı hareket etmeleri, zaman yönetimi konusunda da avantaj sağlamaktadır. Özellikle İstanbul ofis taşımacılığı yapabilmek için büyük bir yoğunluğa sahiptir. Fakat buna rağmen kontrollü ve düzenli bir çalışma ortamı yaratan firmalar, yoğunluk vb. gibi sorunlardan dolayı müşterisini zor durumda bırakmamaktadırlar. Program çizelgesi dahilinde atılan adımlar neticesinde gerek güvenlik gerekse yeterlilik açısından maksimum fayda sağlamayı hedeflemişlerdir.

Taşınma Sonrasında Firmaların Tutumu Nedir?

Genellikle klasik nakliyeciler mobilya ve gerekli eşyaları transfer edilen yeni adrese bıraktıktan sonra müşteriyi yalnız bırakırlar. Ancak güvenilir ofis taşıma şirketleri hem taşınma öncesinde hem de taşınma sonrasındaki aşamalarda müşterilerinin yanında olmaktadırlar. Bu konuda kendisini kanıtlamayı başarmış olan Çolakoğulları Ev-Ofis Taşıma Şirketi hakkında detaylı bilgi almak için https://colakogullarinakliyat.com/ofis-tasimaciligi.html adresinden yararlanabilirsiniz.

Özellikle kurulum gerektiren eşyaların montelenmesi, yerleştirilmesi ve güvenlik amacıyla kullanılan paketleme malzemelerinin sökülmesi, firma görevlileri tarafından gerçekleştirilir. Böylelikle taşınma sonrasındaki karmaşa ve stresi minimuma indirmek ve müşterinin üzerindeki baskı hissini azaltmak ofis taşıma süreçleri içerisindeki hizmete dahil tutulmuştur.

Ofis Taşımacılığı Sigortalama İşlemleri

Verilen hizmetlerde yapılan expertizlerden ödeme almayan Çolakoğulları Ev-Ofis Taşıma Şirketi, taşınma süreci boyunca hem müşterisinin güvenini kazanmak hem de daha sağlıklı hizmet verebilmek adına sigortalama yapmaktadır. Sigortalı ofis taşımacılığı, taşınma esnasında oluşabilecek muhtemel hasarın firma tarafından karşılanacağına dair yasal belge demektir. Bundan dolayı gönül rahatlığı ile taşıyıcı firmalardan hizmet alınabilir.

Kolay ve pratik bir şekilde, zamandan çalmayarak ve stratejik olarak ofislerinizi taşımak, stres ve baskının hissedilmemesinin yanı sıra karmaşık taşınma ortamından da kurtulmanıza olanak sağlamaktadır. Paketleme ve ürün güvenliğini sağlama gibi işlerle uğraşılmasına gerek kalmadan, monteleme ve demonteleme sorunlarıyla meşgul olmadan, kaliteli hizmet alarak dilediğiniz lokasyonda yeni bir hayata başlayabilirsiniz.

Kaynak: Bülten