İhtiyaç fazlası olan eşyalarınızı bir süreliğine saklamak ve daha sonra yeniden kullanmak isterseniz depolama hizmeti tam aradığınız çözüm yolu olacaktır. Diğer yandan bir başka şehre tayin gibi nedenlerle taşınma işiniz olduğunda eşyalarınızı hemen yeni adrese taşıtamayabilirsiniz. Bu durumda da depolama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ev depolama sürecinde kurumsal bir çözüm ortağı arıyorsanız, DEPOLA.COM.TR adresimizdeki iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Profesyonel Eşya Depolama Şirketleri

Sezonluk kullanımlar nedeniyle ya da ihtiyacınızdan fazla eşyanız olduğunda bunları yaşam alanınızda muhafaza edemeyecek durumda olabilirsiniz. Ev ve ofislerde eşya gereksinimlerinizin değişmesinden dolayı eşyalarınızı atmak ya da satmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda ise yeni bir alanda onları muhafaza etmek için depolama alanlarına ihtiyaç duyacaksınızdır.

Eşya depolama hizmetleri, tam da bu ihtiyaçlara binaen sunulan bir hizmettir. Ev ve ofis eşyası depolama hizmeti arayışında iseniz, bu süreçlere hâkim olan bir şirket ile çalışmanızı öneririz. Profesyonel çözümler sunan depolama şirketleri arasında sektörde binlerce kişi ve kuruma hizmet veren DEPOLA.COM.TR firmamız ile görüşme sağlayabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an DEPOLA ailesi olarak profesyonel ev depolama hizmeti sunuyoruz.

Eşyalarınızın sayısına ve hacmine göre kişisel oda sistemli depolarımızda tüm eşyalarınızı muhafaza etmekteyiz. Dilediğiniz zaman depolarımızdaki eşyalarınızı adrese teslim alabilir, dilediğinizde de daha büyük ya da daha küçük hacimli bir odaya geçiş yaparak eşyalarınızı istediğiniz kadar depolarımızda tutabilirsiniz.

Güvenilir Ev Eşyası Depolama Hizmetleri

Yıllardır sektöre yön veren kurumsal kimliğimiz ve çalışma prensibimiz ile güvenilir bir taşımacılık ve depolama şirketiyiz. DEPOLA ailesinde yer alan tüm ekibimizin çalışma ahlakına güvendiğimiz halde siz müşterilerimizin her adımda güven dolu bir sürece girdiğinizi hissettirmek için sigortalı ve sözleşmeli depolama hizmeti sunmaktayız.

En iyi depolama şirketleri arasında rakipsiz hizmet sunmaya devam etmekteyiz. Eşya depolama konusunda maddi olarak yasal güvence altında olmanız için her bir eşyayı değerine göre ekspertiz süreçlerinden geçirip ardından hepsini sigortalıyoruz. Sigortalı depolama hizmetimiz sayesinde herhangi bir kayıp, çalıntı, kaza, yangın, su baskını gibi olumsuz durumlarda eşyanızın zararını sigorta şirketi karşılamaktadır.

Tüm belgeleri ve evrakları, sürecin tamamında sizinle ilgilenen uzman ekibimiz yönetmektedir. Sigortalı depolama hizmetimiz sayesinde eşyalarınız depolarımızda dilediğiniz kadar muhafaza edilebilir. Ayrıca eşyalarınızı temiz ve steril bir depo ortamında sakladığımız için değerinden hiçbir şey kaybetmez.

Kiralık Odalı Depolama Fiyatlandırması

DEPOLA olarak eşyalarınızı güvenli depolarımızda 7/24 güvenlik kamerası ve alarm sistemi gibi üst düzey güvenlik önlemlerini alarak muhafaza ediyoruz.Kiralık odalı sistem depolama hizmetimiz tamamen kişiye ve kuruma özeldir.

Her bir depo odasının kapısında numaralı bir kod ve anahtar kilidi mevcuttur. Bu anahtarlar sadece sizin elinizde olup dilediğinizde depomuzdaki eşyalarınıza ulaşabilirsiniz. Kişiye özel yararlanabileceğiniz güvenli ve oldukça pratik eşya depolama hizmetimizde fiyatlandırmamızı şu detaylara göre belirlemekteyiz:

·         Bizden alacağınız kiralık eşya depolama hizmetlerimiz kapsamında depo sahalarımızdaki odaları kiralama sürenize ve eşyalarınızın yerleştirildiği deponun büyüklüğüne göre fiyatlarımız değişiklik göstermektedir.

·         Kişiye özel depo oda sistemlerimizde sigortalı, aylık, haftalık, yıllık hatta günlük bile kiralama yapabilirsiniz.

·         Tüm fiyatlandırmalar şeffaf şekilde oda sistemlerinin kullanım şartlarına göre sizlere sunulmaktadır.

·         İsterseniz eşyalarınızı firmamızın nakliye personelleri adresinizden alıp depomuza taşıyabilir. Nakliye hizmetimizi de aldığınız takdirde fiyatlandırmamız buna göre belirlenmektedir.

İster Aylık İster Yıllık Depolama Hizmetleri

Yüksek standartlara sahip olan depo sahalarımızda eşyalarınızı güvenle muhafaza etmek için sizlere sunduğumuz paketlerden isterseniz aylık isterseniz de yıllık depolama seçeneğini tercih edebilirsiniz. Depolarımızda seyahat, yer değişikliği gibi nedenlerle küçük ebatlı bir eşya depolamak isterseniz de günlük ve haftalık depolama olanağımız da sizlere sunulmaktadır.

eşya depolama şirketleri arasındaki yerimizi güvenli ve kaliteli bir hizmet vermeye borçluyuz. Sizlerin yasal olarak her zaman güvende hissetmeniz için gayret gösteriyoruz. DEPOLA.COM.TR adresimizden müşteri temsilcilerimize ulaşarak firmamızdan aylık ve yıllık depolama hizmeti alabilirsiniz. Hizmet koşulları kapsamında aylık ve yıllık fiyatlandırmamız şeffaf olup eşyalarınızı değerine göre sigortalıyoruz. Sigortalı olarak eşyalarınızı depolarımıza yerleştirirken her birini tek tek paketleyip ambalajlıyoruz.

İstanbul eşya depolama ve nakliye hizmetleri için DEPOLA ailesi ile iletişim kurabilirsiniz. Aylık ya da yıllık her bir depolama seçeneği için aynı standartlarda çözümler sunan DEPOLA firmamız, eşyalarınızı güvenle koruma altına almaktadır.

Kaynak: Bülten