Spor

Eyüp taraftarı gelecek mi?

İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, İnegölspor’un hafta sonunda Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmaya misafir taraftarların alınmaması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Abone Ol

Her Pazartesi akşamı İnegöl Online'da yayınlanan İsmail Durmuş'un sunduğu, Cem Taşkıner ve Feyyaz Soylu'nun yorumlarıyla renk kattığı 'Online Spor' programına katılan Mehmet Döngel, Pazar günü İlçe Stadı'nda oynanacak olan İnegölspor-Eyüpspor maçına rakip takım taraftarlarının gelip gelmeyeceği sorusunu yanıtladı.

YAZI YAZDIK

Son 3 maçı kazanarak ligi daha üst sıralarda bitirmeyi amaçladıklarını söyleyen Döngel; "Rizespor ile kupa maçımız var. Fakat bizim için daha önemli olan lig maçı. Pazar günü Eyüpspor geliyor. Geçmişte yaşanan olaylardan dolayı rakip takım taraftarının gelmemesi için yazı yazdık. İnşallah Eyüpspor'u mağlup ederek; çıkışa geçeriz" ifadelerini kullandı.

ÖLECEKSİNİZ DİYE YAZMIŞLARDI

Geçtiğimiz yıl 2. Lig Kırmızı Grup'ta son hafta maçında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşan İnegölspor'da Eyüp Stadı'ndaki soyunma odasının duvarlarına tehdit içerikli yazılar yazılmıştı. Ayrıca İstanbul'a giden İnegölspor'un takım otobüsüne, kafilenin Bayrampaşa'da bir otelde dinlendiği sırada akşam taşlı saldırı gerçekleştirilmişti. Olay nedeniyle otobüste hasar oluşmuştu.