Fenerbahçe, Süper Lig’in 32’nci haftasında sahasında ağırlayacağı Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertliler, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.
Antrenman Core ve Koordinasyonla Başladı
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman, salonda core çalışmalarıyla başladı. Daha sonra sahaya geçen oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı.
Pas ve Taktik Antrenmanıyla Tamamlandı
Futbolcular, 2 gruba ayrılarak pas organizasyonları üzerinde durdu. Günün idmanı ise taktiksel uygulamalar ve bireysel çalışmalarla sona erdi.
Fenerbahçe, yarın yapacağı son antrenmanla birlikte Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.