Bursa

Fethiye İdman Yurdu Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

Bölgesel Amatör lig 8.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bursa temsilcilerimizden Fethiye İdman Yurdu Veysel Karani sahasında 3.hafta karşılaşmasında konuk ettiği Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

Abone Ol

Fethiye İdman Yurdu 22. Dakikada Osman Demir'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda kale sahasında topu ağlara gönderen isim Ahmet Zeki Barlas oldu.
İlkyarı 1-0 Fethiye İdman Yurdu'nun üstünlüğü ile sona erdikten sonra ikinci yarıda daha üstün bir oyun sergileyen evsahibi 58.dakikada Mustafa Acun'un şık golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu golden sonra iyice rahatlayan Fethiye İdman Yurdu Ersel Ayberk Karaca ile net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Cihat Kahraman'ın vuruşunda top önce üst direk sonra yan direğe çarparak oyun alanına döndü. 


Karşılaşmada 83. Dakikada oyuna dahil olan genç forvet Emrah Yelbey 90. Dakikada Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti 3-0. 
Konuk ekibin 45+5 Dakikada bir topu yan direkten döndü. 


Bu galibiyet ile Fethiye İdman Yurdu 9 puan ile yoluna kayıpsız devam ederken rakip kalelere 6 gol gönderip, kalesini gole kapattı. 
Burhaniye Belediyespor ise 3 puanda kaldı. 

Fethiye İdman Yurdu Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda önümüzdeki hafta karşılaşmasında oynarken Burhaniye Belediyespor sahasında Eti Maden Etispor ile oynayacak.