FİRAVUNLAR DA ÖLECEK

Abone Ol

O kadar yoğun bir gündem yaşanıyor ki, gündelik telaşeler ve ardı ardına yaşanan önemli gelişmeler; "kıyamet yaklaştıkça zaman kısalacak" söylemenin hatıra gelmemesi mümkün değil.

İzafî olan zamanın aynı şekilde çokta gerçek olmadığını hissediyor insan, biraz düşününce. "İnsan rüyadadır, ölünce uyanacak" söyleminin de ne kadar doğru olduğunu da anlıyor insan.

Keşmekeşi, savaşı, acıyı, zulmü, ahlaki çöküntüyü yaşayan dünyadan bir tat alamasakta, "öte" ye gidipte Allah'ın huzuruna çıkacak yüzümüz olmadığı için mecbur katlanıyoruz dünyaya.

Dünya derken, gezegenin bir suçu yok insanlık olarak kendimizi; doyumsuz, sorumsuz, bencil, nankör,iblisî felsefeye köle olan insanlığımızı kastediyoruz.

Yüzümüz olmadığı için ve dinimiz izin vermediği için ölümü istemesekte, er yada geç gelecek ölüm.

İblisi ilahlaştırıp ona ve batıl yoluna tapınanlara da, masum çocukları bombalayıp paramparça eden İsrail denen soytarılara da gelecek.

Dünyayı kana bulayan, ezen, sömüren, hak hukuk tanımayan, ahlaksızlıkları ve sapkınlıkları din edinenlere de gelecek.

Tıpkı Firavunlar'a, Karun'a, Ebu Cehil'e geldiği gibi, dinimizi ve vatanımızı satan Fetoş Gülen'e de geldi ölüm. İlahlık taslayan, "kainat imamıyım" diyen fetoş Gülen, ABD'de yani hizmet ettiği ülkede bir çukura kondu ve filim bitti.

Kurban olduğum Allah, her işinde olduğu gibi, cehennemi yaratarak da ne güzel etmiş. Zalimler için yaşasın cehennem diyenler ne güzel demiş. İsrail başkatili Netenyahu'nun da tez zamanda fetoşla buluşmasını diliyorum.

Bu dünyada korusa da, ahirette CİA'nın kimseyi koruyamayacağını, paranın servetin orada işe yaramayacağını da hep aklımızda tutsak iyi olacaktır.

Bu dünyada laf ebeliğiyle, kıvırtmalarla kendini haklı gören ve hala göz göre göre fetoş Gülen'in sapkınlıklarına vede ihanetlerine din diye sarılanlar aklını başına almalıdır artık. Zira öte tarafta yalan, iftira, kıvırtma, çarpıtma yapamayacaklar. Siyonist ve emperyalist güçlerin, öte dünyada hiç bir şeye güçleri de yetmeyeceğine göre bir an önce kula kulluk yapma zilletinden, Allah kulluk şerefine dönüş yapmaları gerekmektedir.

Aynı şekilde siyonist ve emperyalistlere uşaklık eden, din ve vatan düşmanı teröristler de öte dünyada 200 bin tır dolusu silahın iş yaramayacağını bilmeliler. Bilmezlerse bu dünyada bu devlet, öbür dünyada ise Zebaniler bildirirler neyin ne olduğunu.

Bu terör örgütü pkk'yı destekleyenler de, bunların kime köpeklik yaptığını görüp bundan hemen vazgeçmelilerdir.

İslam dünyasını paramparça edip yüz yıldır kan kusturanlar, daha çok bölmek ve kan kusturmak için bu fetö gibi, pkk gibi örgütleri tepe tepe kullanmaktadırlar.

Ankara'da geçen hafta TUSAŞ'a yapılan PKk saldırısı bir kez daha bu örgütün siyonist - emperyalist köpeği olduğunu göstermiştir.

Bu kadar ihanete rağmen, "Devlet" in uzattığı eli sıkmayanlar, yaklaşan "kıyamet savaşı" öncesi iç cepheyi sağlamlaştırmak amacıyla Cumhurbaskanı Erdoğan öncülüğünde yapılan hamleye destek vermeyenler bunun hesabını ağır ödeyeceklerdir.

Keşmekeş dünyada, bir şeyleri düzeltmek istiyorsak, dört yanımızdaki ateşin bizi de yakmamasını istiyorsak aklımızı başımıza almalıyız. Kime hizmet ettiğimizi iyi düşünmeliyiz.

Bu rüya bitecek ve ölüm gelecek. Hak safında olmak bize sonsuz hayatı kazandıracak.

Rabbim bize hak yolda olmayı nasip eylesin, bizi adaletiyle değil merhametiyle yargılasın.

MEHMET ARİF SELİM