FIRSATI TEPTİK...

Abone Ol

  NESİNE 2.Lig Beyaz Grupta yer alan İnegölspor, 2024-2025 sezonunun yedinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Kırklarelispor Futbol A.Ş. ile 1-1 berabere kalarak fırsat tepti.
   Haftaiçindeki Ziraat Türkiye Kupası galibiyeti ve tur moraliyle hazırlıklarını tamamlayan İnegölspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçta Kırklarelispor Futbol A.Ş.'yi de yenmeyi hedeflemişti 
   Öte yandan geçtiğimiz hafta kendi evinde Afyonspor Kulübü'nü 2-0 yenen rakip Kırklarelispor Futbol A.Ş. ise İnegölspor'dan da puan veya puanlar almayı hedeflemişti. 
   Pera Park İnegöl İlçe Stadında oynanan maçın ilk yarısına İnegölspor'un vuruşu ile başlandı. İnegölspor maçın 6.dakikasında ve daha ilk atağında Yusuf Tursun'un attığı golle 1-0 öne geçti. İnegölspor, ilk yarıda Fatih Aktay,  Alican Özfesli, Yusuf Tursun ve İbrahim Can Köse ile pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremedi ve  ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 
   Maçın ikinci yarısına oyundan düşen ve sarı kart gören Mustafa Mete Tetik yerine İsmail Kayalı ile başlayan İnegölspor, bu yarıda da İbrahim Can Köse, Fatih Aktay ve Hasan Alp Altınoluk'la bulduğu net gollük pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın uzatma dakikalarında 90+4'te Kırklarelispor Futbol A.Ş.'den Okan Derici durumu 1-1'e getiren golü kaydetti. Müsabaka da bu skorla tamamlandı. 
   Evet, İnegölspor kendi sahasında hem de 40.dakikadan itibaren 10 kişi kalan Kırklarelispor Futbol A.Ş. ile 1-1 berabere kalarak adeta fırsat tepti. 6.dakikada 1-0 öne geçmemize rağmen İbrahim Can Köse, Fatih Aktay ve Hasan Alp Altınoluk ile %100'lük gol fırsatlarından ikinci golü bulamayınca, rakip oyunda kaldı ve maçın son dakikalarında kalemize fazlaca gelmeye başladı. 90+4'te  beraberlik sayısını bularak altın değerinde 1 puanı da almış oldu. 
   İnegölspor, bu maçta geçtiğimiz haftalara göre daha iyi gözüktü. Çok pozisyon buldu. Özellikle rakip defansın arkasına atılan uzun paslar gözden kaçmadı. Nitekim golü de böyle bir pozisyonla bulduk. Yalnız ileri uçtaki oyuncularımız son bitirici vuruşları yapamadılar. Bu konuda çok çalışmaları gerekiyor. 
   Teknik heyetin ikinci yarının başındaki Mustafa Mete Tetik-İsmail Kayalı değişikliği tartışılır bir hamle oldu. Sakatlığını henüz  tam olarak atlatamayan İsmail Kayalı yerine Batuhan Günaldı tercih edilebilirdi ve bu oyuncu ile seyirci  arasındaki tatsız durum da  yaşanmamış olurdu.
   Neyse, artık bu maç da bitti ve ne yazık ki 4-0 lehimize sonuçlanabilecek önemli bir fırsatı da değerlendirememiş olduk. Önümüzdeki hafta deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacağız.  Bu maç pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Yani gece maçı olacak. Bu maç sonunda İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...

Müslim Serbest