Photo Gallery

Antalya Yediemin Otoparklarında Çürüyen Hazine!

Yediemin otoparklarında yıllarca bekleyen araçlar ihale ile satılmayı bekliyor

Abone Ol

Hacizli Araçlar Çürümeye Terk Edildi Antalya'da çoğunluğu haciz yoluyla bağlanan araçlar, yıllardır yediemin otoparklarında bekliyor. Aralarında 20 yıla yakın süredir bekleyen araçlar bulunuyor.

Lüks Araçlar Değer Kaybediyor Otoparklarda toplam değeri 33 milyon TL olan lüks araçlar da yer alıyor. Bu araçlar, açık alanda bekledikçe değer kaybediyor.

Yediemin Otoparkları Dolup Taştı Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Hakan Topçu, kent merkezinde 3 otoparkta yaklaşık 3 bin aracın bulunduğunu belirtti.

Milli Servet Kaybı "Bu araçlar, ekonomik seferberlik döneminde değerlendirilmesi gereken kaynaklardır," diyen Topçu, araçların uzun süre beklemesinin milli servet kaybına yol açtığını vurguladı.

Hızlı Satış ve Ekonomiye Katkı Topçu, "Otoparkta 3 bin aracın yüzde 60'ı atıl durumda. Bu araçlar hızlı bir şekilde satılarak ekonomiye kazandırılmalıdır," dedi.

Hacizli Motosikletler Çürümeye Terk Ediliyor Topçu, "2 bin lira değeri olan bir motosikleti icradan bağladığınız zaman, satışa çıkarmak için 3-4 bin lira masraf yapmanız lazım," diyerek motosikletlerin çürümeye terk edildiğini belirtti.