Photo Gallery

Doğal gaz faturasını düşürecek yöntem belli oldu! Paranız cebinizde kalacak

Doğal gaz faturasını düşürecek yöntem belli oldu! Paranız cebinizde kalacak

Abone Ol

O yöntemle doğal gaz faturanızı düşürebilirsiniz. Kombi ayarınızla oynamaya gerek kalmadan paranız cebinizde kalacak.

Kış aylarında evini sıcak tutmak isteyen birçok kişi, kombi derecesini arttırmaya başladı. Ancak bu durum doğal gaz faturasının yüksek gelmesine neden oluyor.

Pencere ayarı ile kombinin derecesini azaltarak doğal gaz faturasının düşük gelmesini sağlamak mümkün.

Kombi ayarını yükseltmeye gerek kalmadan evlerinizi sıcak tutmak çok kolay. Sadece birkaç noktaya dikkat ederek evinizdeki ısı dengesini koruyabilirsiniz. İşte doğal gaz faturasını düşürecek yöntemler...

DOĞAL GAZ FATURASINI DÜŞÜRECEK YÖNTEMLERDEN BİRİ PENCERELERDİR Kombinin derecesini arttırmak, doğal gaz faturasının yüksek geleceği anlamına geliyor. Bu bağlamda birçok vatandaş, evin soğuk olmaması adına yeni yöntemler araştırmaya başladı.

Doğal gaz faturasını düşürecek yöntemlerden biri de pencerelerdir. Pimapen pencerelerde yaz ve kış ayarı bulunmaktadır. Ayrıyeten bu ayar sayesinde mevsimine göre evin ısı dengesini ayarlayabilmesine yardımcı oluyor. Özellikle kış aylarında evin daha iyi yalıtılması için pencerenin kış moduna alınması gerekiyor. Böylelikle kombi daha düşük ayarda kullanılacağı için doğal gaz faturasında düşük gelmiş olacak.

Pimapen penceredeki kış ayarı için öncelikle pencerenin iç kısmındaki kilit mekanizması bulunmaktadır. Bu mekanizma genellikle yuvarlak veya oval şeklinde olur. Kilit mekanizması bulunduğunda, bir tornavida ya da alyan anahtar ile kilit mekanizmasının pim kısmı çevrilmesi gerekir.

Böylelikle silindir kilidi hareket eder ve pimapen pencerenin kış moduna geçme işlemi gerçekleşmiş olur. Dışarıdan eve daha az hava girerek evinizin ısı dengesi korunur.