Photo Gallery

Hazırlanın! Macera Sizi Balıkesir'de Bekliyor! Balıkesir’e Gitmek İçin 8 Sebep!

Ege'nin gizli hazinesi Balıkesir, sıradan bir tatil rotası olmanın çok ötesinde!  Adrenalin tutkunu, tarih meraklısı ya da sadece huzur arayan bir gezgin olun farketmez, Balıkesir'in büyülü atmosferi sizi de içine çekecek.

Abone Ol

Kaz Dağları'nda Nefes Kesen Bir Macera: Mitolojinin ve doğal güzelliğin buluştuğu Kaz Dağları'nda zirvelere tırmanın, buz gibi şelalelerde serinleyin, yemyeşil ormanlarda kaybolun. Kendinizi Zeus'un ayak izlerini takip ederken bulunacaksınız!

Ege'nin Turkuaz Koylarında Unutulmaz Anılar: Ayvalık'ın bohem ruhunu keşfedin, Altınoluk'un altın rengi kumsallarında güneşlenin, Ören'in tarihi sokaklarında kaybolun. Balıkesir'in birbirinden güzel sahilleri, Ege'nin en güzel tonlarını ayaklarınıza serecek.

Tarihin Derinliklerine Bir Yolculuk: Truva Savaşı'nın yankılarını hissedeceğiniz Assos'ta Homeros'la aynı gökyüzünü paylaşın, Pergamonn Krallığı'nın ihtişamını Bergama'da yaşayın,  Cunda Adası'nın taş evleri arasında zamanda yolculuk yapın. Balıkesir, tarih kitaplarından fırlamış gibi!

Damak Çatırtan Lezzetlerin İzinde: Balıkesir, sadece göze değil, damağa da hitap eden bir şehir. Höşmerim'in efsanevi tadına bakmadan, taptaze Ege otlarıyla hazırlanan lezzetleri denemeden, Susurluk Ayranı'nın keyfini çıkarıp da "Balıkesir'i gezdim" demeyin.

 Zamanda Yolculuk Yapan Köyler:  Yeşil  vadi ler arasında saklı kalmış  taş evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları ve misafirperver insanlarıyla Balıkesir köyleri, şehrin karmaşasından uzak, huzur dolu bir kaçamak vaat ediyor.

Şifa Dağıtan Kaplıcalar: Yorgunluğunuzu atmak, bedeninizi ve ruhunuzu yenilemek için Balıkesir'in şifalı kaplıcaları sizi bekliyor. Edremit, Gönen ve Sındırgı'da termal suyun iyileştirici gücüne kendinizi bırakın.

 Festival Rüzgarına Kapılın: Balıkesir yıl boyunca enerjisi yüksek festivallere ev sahipliği yapıyor. Zeytin Hasat Festivali'nde eğlencenin doruğuna ulaşın, Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nde doğanın ritmine kapılın.

Doğanın Kalbinde Adrenalin Patlaması: Trekking rotalarında sınırlarınızı zorlayın, Kaz Dağları'nda yamaç paraşütüyle gökyüzüne meydan okuyun,  göllerde ve denizde kano keyfiyle özgürlüğün tadını çıkarın. Balıkesir, macera tutkunlarını bekliyor!