Photo Gallery

SWM G05 PRO: Chery'e Güçlü Rakip, Fiyatıyla Şaşırtıyor!

İtalyan tasarımının geniş hacim ve konforla buluştuğu yeni G05 PRO, kalabalık uzun seyahatlerden iş gezilerine kadar tüm yolculukları keyifli hale getirmek için birçok özellikle donatıldı.

Abone Ol

İtalyan tasarımının geniş hacim ve konforla buluştuğu yeni G05 PRO, kalabalık uzun seyahatlerden iş gezilerine kadar tüm yolculukları keyifli hale getirmek için birçok özellikle donatıldı.

İtalyan SWM Motors, Türkiye pazarına giriş yaptığı yeni D-SUV modeli G05 PRO ile ürün yelpazesini genişletiyor. G05 PRO, 7 kişilik oturma kapasitesi ve gelişmiş donanım seçenekleri ile dikkat çekiyor. 4,750*1,860*1,780 mm boyutlarında olan araç, ferah iç mekanı ve ayarlanabilir orta ve arka koltukları ile konfor sunuyor. Bagaj kapasitesi 1.920 litreye kadar genişletilebilen G05 PRO, kalabalık ve uzun seyahatlerden iş gezilerine kadar her türlü yolculuk için ideal bir seçenek.

G05 PRO'nun özellikleri arasında “panoramik yıldızlı açılır tavan”, “üç katmanlı kaplama teknolojisi ile nano boya işlemi”, “yüksek parlak siyah alüminyum alaşımlı jant göbeği” ve “ultra uzun dingil mesafesi - 2.750 mm” yer alıyor. Geniş hacim ve konfor, SWM’nin bu yeni modelinde modern İtalyan tasarımı ve göz alıcı detaylarla buluşuyor.

G05 PRO, “verimli 1.5 litrelik motoru ve 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunan fonksiyonel iç mekanıyla” dikkat çekiyor.

SWM'nin Türkiye’deki 4’üncü SUV modeli olan G05 PRO, 1.495.000 TL’lik iddialı bir fiyatla satışa sunuluyor. Araç, DCT şanzımanlı Premium isimli yüksek donanımlı versiyonu ile dikkat çekiyor. G05 PRO, “kullanımı kolay ve sezgisel 12” bilgi-eğlence sistemi” ile Apple CarPlay ve Android Auto gibi gelişmiş bilgi-eğlence sistemlerini destekleyerek çağın multimedya işlevlerini yerine getiriyor.

1 m² boyutunda panoramik açılır tavanı ile sürücü ve yolculara ferah bir seyahat ayrıcalığı sunuyor.

Avrupa’da satışa sunulduğu ilk ülkelerden biri olan Türkiye, SWM G05 PRO’yu 5 yıl veya 150 bin kilometre garanti ile kullanıcılarına sunuyor.

Bu özellikleri ile G05 PRO, kalabalık ve uzun seyahatlerden iş gezilerine kadar her türlü yolculuğu daha keyifli hale getiriyor.

İşte Fiyat Listesi: Comfort MT ₺1.299.000 Elite DCT ₺1.495.000