Asayiş

Fotoğrafını çekeyim deyip, Kuyumcudan 77 bin TL’lik ziynet eşyasını çalıp kaçtı

Bir sarraftan 77 bin TL’lik altın çalmak isteyen şahıs, fotoğraf çekme bahanesiyle eline aldığı ziynet eşyasıyla kaçmaya çalışırken yakalandı.

Loading...

Abone Ol

Kayseri’de ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı. Bir sarrafa giren S.K. isimli şahıs, 77 bin TL değerindeki ziynet eşyasını incelemek için eline aldıktan sonra, fotoğraf çekmek bahanesiyle kaçmaya kalkıştı.

Polis kameraları inceledi ve zanlıyı tespit etti

Kayseri’de yaşanan olay, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Bir sarrafa giren S.K. (22), ziynet eşyasının fotoğrafını çekme bahanesiyle eşyayı eline alıp, sarraftan hızla uzaklaştı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gelen ihbarın ardından olay yerindeki güvenlik kameralarını inceledi ve kısa sürede zanlıyı tespit etti.

Hırsızlık, cinsel saldırı ve tehlike oluşturma suçları var

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda S.K.’nın sadece hırsızlık girişiminde bulunmadığı ortaya çıktı. Zanlının geçmişte hırsızlık, cinsel saldırı ve genel güvenliği tehlikeye sokma gibi birçok suçtan sabıkası olduğu belirlendi.

Suç dosyası kabarık olan S.K., 77 bin TL’lik altınları çalma girişiminde bulunurken yakalandı ve hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

Ziynet eşyasını alıp kaçış anı kamerada

“Şahıs, ziynet eşyasını eline aldıktan sonra hızlıca sarraftan uzaklaştı. Ancak güvenlik kameraları o anları saniye saniye kaydetti.”

Olayın yaşandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sarraftan altınları alıp kaçmaya çalışan S.K., polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kamera görüntülerinde şahsın, altını eline alıp bir süre oyalandıktan sonra aniden sarraftan kaçtığı görülüyor.

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!