Spor

Galatasaray Fenerbahçe'ye  Kadıköy’de kepenk indirtti

Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. İbrahim Hatipoğlu, Kadıköy'de tarihi bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bu akşam kepenk indirttik" dedi.

Loading...

Abone Ol

Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ettikleri derbinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, galibiyeti "helal" olarak nitelendirirken, Kadıköy’de “kepenk indirttik” sözleriyle tarihe geçen bu galibiyeti vurguladı.

Hatipoğlu galibiyetin coşkusunu paylaştı

Galibiyetin ardından Galatasaray takım otobüsünde GS TV’ye konuşan İbrahim Hatipoğlu, "Altıda altı yapmak istiyorduk ve bunu başardık. Teknik ekibimize, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Anamızın ak sütü gibi helal bir galibiyetle Kadıköy’den dönüyoruz" dedi.

Taraftarlar stada zorluklarla alındı

Galatasaray taraftarlarının stadyuma girişte büyük zorluklarla karşılaştığını ifade eden Hatipoğlu, taraftarların bir koridorda insanlık dışı koşullarda stada alındığını belirtti. "Fenalaşanlar, bayılanlar oldu" diyen Hatipoğlu, bu durumu kınayarak, "Başkalarını eleştirenlerin daha kötüsünü yapmaları samimiyetsizliklerini gösteriyor" dedi.

Protokol tribününde su şişesi gerilimi

Derbi sonrasında yaşanan bir diğer olay ise protokol tribününde yaşandı. İbrahim Hatipoğlu, galibiyet sevincini yaşarken Fenerbahçe yöneticilerinin su şişesi fırlattığını belirtti. "Maalesef bir kadın yöneticimize, Ece Bora’ya su şişesi isabet etti. Bu hoşgörüsüz davranışı üzüntüyle karşılıyoruz ve kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bir kadına su şişesi fırlatarak bu kadar hoşgörüsüz davranmalarını üzüntüyle karşılıyoruz. Bunların yaşanmaması lazım." - İbrahim Hatipoğlu

Kepenk indirerek Kadıköy’den döndük

Son olarak Hatipoğlu, Fenerbahçe’nin daha önce Galatasaray karşısında yaptığı sevince atıfta bulunarak, "Kadıköy’de bu akşam kepenk indirttik" ifadesini kullandı. Galatasaraylı futbolcuların soyunma odasında galibiyeti doyasıya kutladığını belirtti.

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!