Beşiktaş Kulübü'nün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Harbiye’deki Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Eski Başkan Ahmet Nur Çebi ile son başkanlık seçiminin adaylarından Serdal Adalı da katılım sağladı. Çebi'nin salona girişi sırasında, bazı üyeler onu alkışlarken, diğerleri tepki gösterdi.

Genç Gazete Galatasaray Maçı Öncesi Beşiktaş Karıştı (5)

İsmail Cevahir'in konuşması sırasında tansiyon yükseldi

Toplantı sırasında Beşiktaş Kongre Üyesi İsmail Cevahir, kürsüde yaptığı konuşmada mevcut Başkan Hasan Arat’a yönelik sert ifadeler kullandı. Cevahir'in Arat'a parmak sallaması, diğer üyeler arasında gerginliği daha da artırdı.

Genç Gazete Galatasaray Maçı Öncesi Beşiktaş Karıştı (4)

Kongre üyeleri arasında arbede yaşandı

Ardından, salondaki iki grup arasında sözlü tartışmalar büyüyerek kavgaya dönüştü. Yumrukların atıldığı ve sandalyelerin havada uçuştuğu arbedeye diğer üyelerin müdahale etmesiyle olay yatıştırılmaya çalışıldı.

“Toplantıya başkanlık eden Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar ara vermeyi düşündü. Ancak Başkan Hasan Arat, devam kararı alınmasını işaret etti ve toplantı sürdü.”

Genç Gazete Galatasaray Maçı Öncesi Beşiktaş Karıştı (1)-1

Toplantıya ara verilmeden devam edildi

Olayın ardından Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, gergin ortamı yatıştırmak amacıyla ara vermeyi düşündü. Ancak mevcut Başkan Hasan Arat, oturuma ara verilmeden devam edilmesini istedi ve kısa süre sonra sakinlik sağlanarak toplantı sürdürüldü.

Genç Gazete Galatasaray Maçı Öncesi Beşiktaş Karıştı (2)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA