Spor

Galatasaray'a Hatay'da Geçit Yok

Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor, ev sahibi olarak Galatasaray'ı ağırladı ve 2-1'lik skorla galip gelerek sarı-kırmızılıları 17 maç sonra mağlup etti.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de dün akşam nefes kesen bir karşılaşma yaşandı. Galatasaray, Hatayspor'un ev sahipliğinde zorlu bir mücadeleye çıktı. Üç golün atıldığı bu çekişmeli maçta Hatayspor, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti ve sarı-kırmızılı takımın ligdeki yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Rivas'dan Erken Gol

Maçın henüz 14. dakikasında Hataysporlu Rivas, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol, Galatasaray'ın bu sezon ilk yarıda yediği ilk gol oldu.

Zaha'dan Eşitlik Hamlesi

27. dakikada Galatasaray'dan Zaha, Ziyech'in pasını değerlendirerek skora dengeyi getirdi. Erce Kardeşler'in hava topunda rakibiyle çarpışmasının ardından boşa çıkan topu ağlarla buluşturan Zaha, takımına umut aşıladı.

Lamkel Ze Skoru Belirledi

55. dakikada Galatasaray'ın top kaybı sonrası Hatayspor'dan Lamkel Ze, Dele-Bashiru'nun asistinde sol kanattan gelen topu Muslera'nın yanından ağlarla buluşturdu ve durumu 2-1'e getirdi.

Maçın son dakikalarında Galatasaray'ın eşitlik golü için çabaları sonuçsuz kaldı ve takım, Süper Lig'de bu sezon ilk kez bir maçtan mağlup ayrıldı. Hatayspor için bu galibiyet, ligin ilerleyen haftaları için büyük moral oldu.