Galatasaray Parma Karşısında Ne Yaptı?

Galatasaray, Raiffeisen Arena'da Parma ile karşılaştı ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. Parma'nın 42. dakikada Hernani'nin attığı golle öne geçtiği bu yarıda, Galatasaray'ın atakları sonuçsuz kaldı.

Genc Gazete Galatasaray'ın Hazırlık Maçında Parma'ya 2 Kaybetti! (1)

İkinci Yarıda Parma Etkisini Sürdürdü

İkinci yarıda da etkili olan Parma, 70. dakikada Dennis Man'ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un yaptığı değişiklikler de sonucu değiştiremedi ve sarı-kırmızılılar sahadan mağlup ayrıldı.

Genc Gazete Galatasaray'ın Hazırlık Maçında Parma'ya 2 Kaybetti! (3)

Galatasaray'ın Kadrosu ve Performansı

Galatasaray, maça Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile başladı. Ancak bu kadro, Parma'nın etkili oyununa karşı koyamadı.

Genc Gazete Galatasaray'ın Hazırlık Maçında Parma'ya 2 Kaybetti! (4)

Parma'nın Güçlü Oyunu

Parma, Zion Suziki, Woyo Coulibaly, Enrico Del Prato, Alessandro Circati, Emanuele Valeri, Nahuel Estevez, Simon Sohm, Hernani Azevedo Junior, Ahthony Partipilo, Valentin Mihai Mihaila ve Ange-Yoan Bonny ile sahaya çıktı. İtalyan ekibi, maç boyunca sergilediği disiplinli ve etkili oyunla dikkat çekti.

“Galatasaray, Avusturya kampındaki beşinci hazırlık maçında Parma'ya 2-0 yenildi.”

Genc Gazete Galatasaray'ın Hazırlık Maçında Parma'ya 2 Kaybetti! (5)

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında yaşadığı bu mağlubiyet, taraftarlar arasında endişe yaratırken, takımın performansını artırmak için daha fazla çalışması gerektiğini gösterdi.

Kaynak: İHA