Otomobile arkadan çarptı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kılıç Kavşağı yakınlarında gerçekleşen kaza, sabahın erken saatlerinde meydana geldi. Abdurrahman Karataş'ın kontrolündeki 35 AAK 265 plakalı araç, önünde seyreden Ömer Faruk'un kullandığı 41 ASG 504 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yolda savruldu ve yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Kazazedeler ve İlk Müdahale

Kazada, Abdurrahman Karataş ve araçta bulunan Buğra Demir Ülgül olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan 6 kişi ise olay yerine hızla sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Yalova'daki hastanelere kaldırıldı.

Olay Yerindeki Durum

Kaza sonucunda otoyol adeta bir savaş alanına döndü. Çarpışmanın şiddeti ile iki otomobilin motorları yerinden fırlayarak yaklaşık 60 metrelik bir alana savruldu. Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Polis ve jandarma ekipleri, kaza sonrası güvenlik önlemleri alarak trafik akışını normale döndürmek için çalışmalar yürüttü. Araçların ve parçalarının yoldan temizlenmesiyle trafik akışı zamanla normalleşti.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaza nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından cenaze aracı ile Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA