Türkiye

Gece eğlence merkezinde yangın çıktı, korkuyla kaçıştılar!

Isparta Kutlubey Mahallesi'nde bulunan 5 katlı eğlence merkezinin en üst katında yangın çıktı. Müşteriler ve çalışanlar panikle alevlerden kaçtı.

Loading...

Abone Ol

Isparta'da dün gece saat 23.00 sıralarında, eğlence dolu bir akşam, korku dolu anlara dönüştü. Kutlubey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı bir kafenin en üst katında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın, müşteriler ve çalışanlar arasında paniğe yol açtı.

İtfaiye ekiplerinin olay yerine intikali sırasında, çevredeki esnaf ve işletme görevlileri tahliye işlemlerine katıldı.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor

Alevlerin yükselmesiyle birlikte işletme sahipleri, hızlı bir şekilde müşterileri dışarı çıkarmak için seferber oldu. Esnafların da yardımıyla yapılan tahliye sırasında, kimse yaralanmazken, olayın etkisiyle büyük korku ve panik yaşandı. Yangının sebebiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İtfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti

Yangın ihbarının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları uzun bir süre devam etti ve ekipler, yangını kontrol altına almayı başardı. Yangın, soğutma çalışmalarıyla tamamen söndürüldü. Cadde, polis tarafından güvenlik şeridi ile kapatılarak yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Esnaf yangına müdahale etti

“Komşumun dükkanı yandı. İlk olarak ben koştum ama tam söndüremedik. Yangın söndürme tüpü ile koştum, içeride olan müşterilerin hepsini dışarı çıkardık. Diğer esnaf arkadaşlarım da koştu. En azından kurtulmuş oldular” dedi.

Olay anında yangını fark eden esnaflardan Murat, hemen yangın söndürme tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. Yangının etkisini azaltmaya çalışan Murat ve diğer esnafların hızlı müdahalesi sayesinde, içerideki müşteriler güvenli bir şekilde tahliye edilebildi.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!