Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediyespor tarafından düzenlenen 3. Zeytin Turnuvası’nda heyecan dorukta! Yarı finale yükselen son takımlar, Kadıoğlu Pide ve Çakmak Harfiyat oldu. Pazartesi Güzel Nakliyat ve Yeniköy'ün ardından yarı final bileti alan bu iki takım, final yolunda kritik bir adım attı.

Kadıoğlu Pide ile İlkay Denizcilik arasında oynanan çeyrek final karşılaşması büyük bir çekişmeye sahne oldu. 2-2 sona eren maçta, galibi penaltı atışları belirledi. Kadıoğlu Pide, penaltılarda İlkay Denizcilik'i 7-6 yenerek yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Günün diğer çeyrek final maçında, Çakmak Harfiyat, B Grubu lideri ve turnuvanın favorilerinden Burda Tedarik Gs’yi 2-1 mağlup etti. Ömer Çakmak’ın attığı iki golle galibiyete uzanan Çakmak Harfiyat, yarı finale yükselen son takım oldu.

Yarı Final Maçları 2 Eylül’de

Yarı final karşılaşmaları 2 Eylül Pazartesi günü oynanacak. Yeniköy ile Güzel Nakliyat, Kadıoğlu Pide ile Çakmak Harfiyat finale çıkmak için mücadele edecek. Turnuvanın kazananı, bu maçların ardından belli olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ