Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediyespor'un önderliğinde düzenlenen Gemlik 3.ZEYTİN turnuvasında Veteranlar'da ilk yarı finalistler Güzel Nakliyat ile Yeniköy oldu.
Günün ilk maçında Kalender Enerji 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada son 3 dakikada ve uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gollerle 2-2 biten karşılaşmada penaltı atışları sonrasında Güzel Nakliyat'a 6-5 kaybedince yarı finale yükselen ilk takım Güzel Nakliyat oldu. 2-0 geriden gelip maçı kazanan Güzel Nakliyat önemli bir galibiyete imza attı. 2 takım da kırmızı kartlar sonrası son 20 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
Çeyrek finalin ikinci maçında A grubu lideri Yeniköy ile B grubu dördüncüsü Gemlik Beşiktaşlılar Derneği karşı karşıya geldi. Beşiktaşlılar Derneği 12. Dakikada Erdal Kapacak'ın serbest vuruştan attığı şık golle 1-0 öne geçti. Cumali Bulut 17. Dakikada attığı nefis kafa golüyle skora denge getirdi 1-1.  İlkyarı bu skorla tamamlandıktan sonra gecenin yıldızı Cumali Bulut 41 ve 45. Dakikalarda 2 kafa golü daha atarak Yeniköy'ü yarı finale taşıdı. 3-1
Çeyrek finalinin diğer karşılaşmaları Çarşamba günü oynanacak. Burda Tedarik Gs ile Çakmak Harfiyat karsılaşırken Kadıoğlu Pide ile de İlkay Denizcilik karşı karşıya gelecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ