İnegöl İlçe Parti Başkanları Gençgazete’yi Tebrik Etti

Gençgazete, 4. yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği toplantılar zincirinin üçüncüsünde, siyasi parti ilçe başkanları ve başkan vekillerini ağırladı.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Alıcı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, Anavatan Partisi İlçe Başkanı Ali Başaran, Saadet Partisi İlçe Başkanı Salih Berber, Doğruyol Partisi ilçe başkanvekili Ahmet Uğur ve MHP İlçe başkanvekili Tuncay Şenol katıldı.

Gençgazete Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Babacan, Fahrettin Baykan, Özgür Yıldırım ve Erdal Bayraktar ev sahipliği yaptı.

Genc Gazete İnegöl Siyasi Parti İlçe Başkanları (3)

Gazetenin Tarafsızlığı ve İlçe Halkına Katkıları

Toplantıda, siyasi parti temsilcileri Gençgazete’nin tarafsız ve her fikre açık yayın politikasını takdir etti. CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, gazetenin kuruluş döneminde bazı kaygıları olduğunu ancak gelinen noktada bu kaygılarının tamamen ortadan kalktığını belirtti:

"Gençgazete’nin her fikre açık olması ve olayları tarafsızca dile getirmesi, İnegöl adına büyük bir kazanım."

İlçe Sorunlarına Işık Tutan Köşe Yazarları

DYP İlçe Başkanvekili Ahmet Uğur, gazetenin ilçedeki sorunlara ışık tutan köşe yazarlarının artırılması gerektiğini vurguladı.

MHP İlçe başkanvekili Tuncay Şenol ise gazetenin kurulmasıyla birlikte ilçedeki medya tekelinin ortadan kalktığını ifade etti:

"Gençgazete’nin İnegöl için özel bir önemi var, yayın çizgisi de beğeniliyor."

Genc Gazete İnegöl Siyasi Parti İlçe Başkanları (2)

Yayın Organlarının Tarafsızlığı

AK Parti İlçe Başkanı Burhan Alıcı, tüm yayın organlarının bazı konularda taraf olduğunu belirterek, doğruluk prensibi ile karşı tarafın düşüncelerinin de alınması gerektiğini dile getirdi:

"Tarafsızlık beklemiyoruz ancak doğruluk ilkesiyle hareket edilmesi sıkıntıları en aza indirir."

Detaylara Önem Veren Yayıncılık

Saadet Partisi İlçe Başkanı Salih Berber, gazetelerin detaylara daha çok önem vererek beklentilere cevap verebileceğini ifade etti. Anavatan Partisi İlçe Başkanı Ali Başaran ise görev süresi boyunca Gençgazete’nin her görüşlerini haberleştirdiğini ve kendilerine sahip çıktığını belirterek teşekkür etti.

Genc Gazete İnegöl Siyasi Parti İlçe Başkanları (1)

Gençgazete’nin Başarıları ve Gelecek Planları

Gençgazete Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen, gazetenin ticari anlamda kurulduğunu ancak bugün 15 işçinin büyük ve özverili çalışmaları ile herkesin takdirini kazandığını söyledi:

"“Ticari anlamda kurulan gazetemiz bugün kendi ayakları üzerinde duran ve 15 işçinin büyük ve özverili çalışmaları ile herkesin takdirini kazanmış bir konuma geldi.
Biz gücümü ilçe halkından aldık ve almaya da devam edeceğiz. İnegöl’ümüz için yatırımlarımızı sürdürerek ilçenin menfaatlerini taraf alarak, her siyasi partiye, oda ve derneğe eşit mesafede durarak yolumuza devam edeceğiz” ."

ARŞİVDEN HABER 24 TEMMUZ 2006

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: Haber Merkezi