Ziyarete, Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen, Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım, Yayın Danışmanı Ayhan Talha Bayraktar, editörler Fırat Çelik ve Umut Gökdaş katıldı.

Toplantıda, İnegöl belediyesi'nin hizmetleriyle birlikte basının geleceği, basının dijitalleşmesi ve yerel basının önemi gibi konular da ele alındı.

Ziyaret sırasında, basının yerel ve ulusal düzeydeki etkinliği hakkında fikir alışverişi yapıldı. Başkan Taban, basının halkı bilgilendirme ve kamuoyunu şekillendirme konusundaki rolüne dikkat çekerek, bu alandaki işbirliğinin önemini vurguladı.

Genc Gazete Ekibi Baskan Taban Inegol Belediye Ziyaret (3)

Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Projeler

Genç Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ömer Şen’in sahipsiz sokak hayvanları konusundaki sorusu üzerine Başkan Taban, önemli açıklamalarda bulundu. Bu konudaki özel haberimizi yarın www.gencgazete.net adresinden okuyabilirsiniz.

Başkan Taban, sahipsiz hayvanlar konusunda öncelikle insan güvenliği sonra da hayvanların yaşama hakkını önemsediklerini söyledi.

Altyapı Sorunlarının Çözümü İçin Ortak Çalışma Vurgusu

Görüşmede, İnegöl'ün altyapı sorunları da ele alındı. Başkan Taban, büyükşehir ve diğer resmi kurumlarla işbirliği içinde hareket etmenin önemine değindi. Altyapı çalışmalarında koordinasyon eksikliği sonucunda vatandaşların mağduriyetinin söz konusu olduğunu söyledi.

Kütüphaneler, Spor Salonları ve Sosyal Alanlar İnegöl'ü Canlandırıyor

Başkan Taban, İnegöl'de yapılan kütüphane, spor salonları, parklar ve sosyal alanların ilgi gördüğünü belirtti. Bu alanların artırılmasının belediyenin en büyük hedeflerinden biri olduğunu ifade etti. İnegöl’ün gelecek vizyonu hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Taban ilçenin daha yaşanabilir hale getirilmesi için planladıkalrı çalışmaları paylaştı.

Genc Gazete Ekibi Baskan Taban Inegol Belediye Ziyaret (1)

Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne Nezaket Ziyareti

Görüşmenin ardından, Genç Gazete ekibi İnegöl Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne de nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Taban, Genç Ajans’a iade-i ziyarette bulunacağını belirterek, basınla olan iletişimin artarak devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi