Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, talihsiz bir trafik kazası daha yaşandı. 21 yaşındaki Neşe Çevik, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Genç kız, vatandaşların ilk müdahalesiyle hayata döndürülse de hastanede hayatını kaybetti. Bu acı olay, Çevik ailesi için ikinci bir trajedi oldu; çünkü Neşe’nin erkek kardeşi de 2 yıl önce benzer bir kazada hayatını kaybetmişti.

Genc Gazete Abla Kardeş Ayni Kader Kaza (1)

Genç kıza otomobil çarptı

Kaza, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Neşe Çevik yolun karşısına geçmek isterken, İbrahim D. yönetimindeki 20 AOF 733 plakalı otomobil kendisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kız savrularak yol kenarına düştü. Olay yerine hemen sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. İlk yardım bilgisi olan bir vatandaş ise Neşe Çevik’e kalp masajı yaparak onu hayata döndürmeye çalıştı.

Genc Gazete Abla Kardeş Ayni Kader Kaza (7)

Hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı

Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, genç kız hayata döndürülmüştü ve hızla Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Neşe Çevik, hastanede yaşamını yitirdi. Ailesine gelen acı haber, hastane önünde büyük bir feryat ve acı ile karşılandı. Genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

"Kardeşi de 2 yıl önce aynı kaderi yaşamıştı. Aynı aile, iki yıl içinde ikinci kez trafik kazasında evladını kaybetti."

Genc Gazete Abla Kardeş Ayni Kader Kaza (6)Kardeşi de aynı şekilde hayatını kaybetmişti

Neşe Çevik’in erkek kardeşi Cengiz Çevik de iki yıl önce benzer bir kazada yaşamını yitirmişti. 23 Ağustos 2021’de, henüz 17 yaşında olan Cengiz Çevik, tütün tarlasından evine dönmek için yolun karşısına geçerken minibüs çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Aynı aile, kısa süre içerisinde iki evladını da trafik kazalarında kaybetti.

Genc Gazete Abla Kardeş Ayni Kader Kaza (2)

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Kaynak: İHA