GİDİŞAT...

Müslim Serbest yazdı

Abone Ol

 TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2023-2024 sezonunun onaltıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Karaman FK'ya 1-0 yenilerek evine puansız döndü.

    Son haftalardaki inişli çıkışlı skorların ardından play-off hattından uzaklaşan  temsilcimiz İnegölspor Mete Sevinç, Ferhat Görgülü, Orhan Aktaş, Uğur Mustafa Türk, Mustafa Batuhan Altıntaş ve Furkan Özyapı'dan sakatlıkları; Muhammed Samed Karakoç'tan da sarı kart cezası nedeniyle mahrum kalsa da Karaman FK deplasmanından puan veya puanlar almayı arzuluyordu.

   Buna karşılık rakip Karaman FK ise dört hafta öncesine kadar 7 puanla 17.sırada ve düşme hattında yer alırken, son dört haftada aldığı iki galibiyet ve iki beraberlikle puanını 15'e yükselterek ateş hattının dışına çıkmıştı. Karaman FK temsilcimizi de kendi saha ve seyirci avantajıyla yenerek ateş hattından iyice uzaklaşmayı hedefliyordu.

   Yeni Karaman Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısına ev sahibi Karaman FK'nın vuruşuyla başlandı. Maçın daha henüz ilk dakikasında Nadir Çiftçi ile gollük pozisyondan yararlanamayan Karaman FK, 19.dakikada Oktay Balcı ile golü buldu. Golden sonra her iki taraf gollük pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı ev sahibi takım Karaman FK'nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

   Maçın ikinci yarısına Erkan Arda Çağdaş'ın yerine Tuğbey Akgün ile başlayan temsilcimiz, bu yarıyı neredeyse tek kale oynadı. Yusuf Talum'un vuruşunda top direkten dönmemiş olsa, Cengiz Ötkün ve Okan Deniz'in attığı goller ofsayt gerekçesiyle iptal edilmese maç 3-1 galibiyetimizle tamamlanabilirdi. Fakat olmadı ve maç da ilk yarıda atılan golle ev sahibi takım Karaman FK'nın üstünlüğü ile sona erdi.

   Evet, temsilcimiz İnegölspor bir deplasmandan daha evine puansız dönüyor. İnegölspor'da işler iyi gitmiyor. Gidişat iyi değil. Altı oyuncumuzun sakatlığı bizleri düşündürüyor. Sakat oyuncuların yanısıra bu hafta Muhammed Samed Karakoç, gelecek hafta da Cengiz Ötkün ve Uğur Utlu'nun kart cezalısı olmaları nedeniyle oynayamayacak olmaları can sıkmaya başladı. Sakat ve kart cezalısı oyuncularla ilgili olarak yönetim ve teknik heyetin acilen çözüm üretmeleri gerekiyor.

   Bu arada grubumuzda enteresan sonuçlar alınıyor. Küme düşme hattında henüz kopmalar yok. Temsilcimiz son üç haftada 8 puan kaybederken, alt sıralardaki takımlarla da puan farkı kapanmış oldu. Bu durum işleri zorlaştırırken aynı zamanda gelecekle ilgili kaygıları da arttırmaya başladı. Umarız ki sakat oyuncularımız bir an önce iyileşir ve takıma dönerler.

   Önümüzdeki hafta pazar günü saat 14.00'te İnegöl İlçe Stadında oynanacak olan Isparta 32 Spor maçında buluşmak ve İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...