İngiliz televizyonunun sevilen yüzlerinden George Gilbey, çalıştığı yerde meydana gelen bir iş kazası sonucu yüksekten düşerek hayatını kaybetti. 40 yaşındaki oyuncu, acil servis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

"Gogglebox" dizisiyle tanınan Gilbey'nin ölümü, ailesi ve yakınları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Kız kardeşi Sabrina Browning, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ebedi cennette dinlen kardeşim. Çok gençsin ama Tanrı sadece en iyilerini alır," ifadelerini kullanarak kardeşinin erken vefatına duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

"Gogglebox" dizisinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ise, "George, annesi Linda ve üvey babası Pete ile sekiz sezon boyunca Gogglebox ailesinin bir parçasıydı. En derin dualarımız bu çok üzücü zamanda Linda ve George'un ailesi ve arkadaşlarıyla," ifadelerine yer verildi.

Gilbey, 2013 yılından itibaren "Gogglebox" dizisinde rol almaya başlamış, 2021 yılında üvey babası Pete McGarry'nin vefatına kadar devam etmişti.

Gazze Şeridi'nde toplu mezar bulundu Gazze Şeridi'nde toplu mezar bulundu

İngiltere'nin Essex bölgesinden bir polis sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, Gilbey'in ölümüne ilişkin bir şüpheli, 'kasıtsız adam öldürme' suçlamasıyla tutuklandı. Şüphelinin Witham bölgesinde 40'lı yaşlarında bir kişi olduğu belirtildi. Bu trajik olay, hem televizyon endüstrisinde hem de Gilbey'in hayranları arasında büyük bir yas bıraktı.

Kaynak: Haber Merkezi