Yeni sezonun ilk iç saha maçında İnegölspor, taraftarıyla buluşuyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, Bugün İlçe Stadında oynanacak olan zorlu mücadele saat 16.30'da başlayacak.

Teknik Direktör İsmail Ertekin yaptığı açıklamada;

"Geçen hafta 2 puanı kaybettik diye üzüldük. Gaziantep maçını muhakkak kazanmamız lazım. Maçı kazanmak için de doğru bir konsantrasyon, doğru bir iletişim ve doğru bir yapılanmayla maça çıkmalıyız. Cumartesi günü sahaya çıkıp, elimizden gelen tüm gayretle 3 puanı alıp, yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bizi desteklerlerse bizde oyuncular ve teknik heyet olarak onun karşılığını vereceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız" İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız"

Öte yandan Taraftar Sorumlusu Semih Peşin, Gaziantepspor maçına tüm ilçe halkını davet ederek, "İnşallah taraftarlarımızla buluşacağımız ilk maçımızda sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Grubumuzda bir birinden güçlü ekipler bulunuyor."

"Bizde bu ligin güçlü ekiplerinden bir tanesiyiz. Seyir zevki yüksek maçların ortaya çıkacağı karşılaşmalar oynayacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle tüm maçlarımızı en iyi şekilde oynayıp, sezon sonu hedeflediğimiz üst lige çıkmayı çok arzuluyoruz. Bunu başaracak güçteyiz." dedi.

KOMBİNE VE BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Bu arada yeni sezon kombine ve bilet fiyatları belli oldu. Buna göre VİP A ve VİP B kombine fiyatları bin TL, bilet fiyatları ise kapalı tribün 20 TL, Maraton 10 TL. Taraftarlar kombineleri kulüp tesislerden temin edebilir.

HAFTANIN PROGRAMI

Ankara Demirspor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor

Amed Sportif Faaliyetler-Keçiörengücü

Gümüşhanespor-Samsunspor

İnegölspor-Gaziantepspor

UTAŞ Uşakspor-Niğde Anadolu

Eyüpspor-Kastamonuspor 1966

Sancaktepe Belediyespor-Bayrampaşa

Manisaspor-Hacettepe

Sakaryaspor-Sarıyer