Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

İnegölspor Başkan Adayı Adnan Kemal Aydın, Çamlıca Restaurant'ta basın mensupları ile buluştu. Aydın yaptığı açıklada; "Bordo beyazlı renklere aşık olduğumuz İnegölspor'un yönetimine aday olan arkadaşlarımızla birlikte açıklama yapmak üzere karşınızdayız. Adaylığımız hayırlı olur inşallah. Rabbim utandırmasın" dedi.

EŞREF YİĞİT, BİZİM LİSTEMİZDE DE OLABİLİRDİ

Basın mensuplarının belediyenin diğer listeyi desteklediğine ilişkin sorusuna Aydın:" Biz arife akşamı açıklama yaptık bugün 7. Gün biz kulübümüzün değerli 289 üyesine bayram tebriği, bayram mesajı yolladık. Belediye başkanımızla da görüştük bize bayram sonrası görüşebileceğimizi ifade etti. Her iki listeden de kim kazanırsa kazansın arkasında olduğunu ifade etti ve bu desteği vermezsem namerdim dedi. Diğer listede yer alan arkadaşlarımız da vaktini İnegölspor için harcayacak insanlar. Medeni cesaret göstermişler ellerini taşın altına koymuşlar yönetime başkanlığa talip olmuşlar. Başkanımızla da daha önce görüşme yapmışlar. Ben başkanımıza şunu söyledim eğer Eşref Yiğit diğer listede yer alacaksa bizim listemizde de ismi olsun. Eşref Yiğit daha önce diğer listeyle oturmuş bir araya gelmiş konuşmuşlar belki o da karşı çıkabilirdi bu duruma. Biz de farklı kesimlerle görüştük, Toplumun her kesimini kucaklayan bir liste yapalım dedi. Yanımda MHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi var CHP'li Büyükşehir Meclis Üyesi var. Ak Partide görev almış arkadaşlarımız var her kesimden siyaseten de fikren de insanlar mevcut. Biz güzel bir mozaik oluşturduk ve bunu sportif başarılara da yansıtacağız. İnegölspor kongrelerini kapalı spor salonunda binlerce kişiyle yapılması taraftarıyım." diye konuştu.

DEVAM ETME EĞİLİMİ VAR

Kemal Aydın, Teknik Direktör Murat Yoldaş ile devam edilip edilmeyeceğine ilişkin olarak ise şunları söyledi; "Yönetime geldikten sonra arkadaşlarımızla bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağız. Bizim sloganımız ben sen o yok biz varız. Benim düşüncem devam etme yönünde ancak yönetimin kurulundaki arkadaşların ortak kararı burada etkili olacak. Onu zamanı geldiğinde oturup konuşacağız"

İŞTE LİSTE

İnegölspor Başkan Adayı Adnan Kemal Aydın'ın listesinde şu isimler yer alıyor: "Faruk Adıyaman(Büyükşehir Bld. Meclis Üyesi), Erkan Dönmez(Büyükşehir Bld. Meclis Üyesi), Mesut Avcı(Mobilart Mobilya), Osman Sevim(Ofishci Büro Malzemeleri), Yücel Demir(Goodyear-Petlas Ana Bayii), Ömer Berat Çağlayan(Mobipa A.Ş.), Mehmet Tanrıkulu(Tanrıkulu İnş.), Şaban Gümüş(Rent a Car), Muhsin Yeniçeri(Gayrimenkul Danışmanı), Emirhan Şanal(Şanal Petrol), Bülent Salık(Salık İnşaat), Doğukan Bedir(Özkan İnşaat), Fatih Gürler(Gürsan Sandalye), Taner Karakaya(Kaf-Box), Erkan Nari(Zadeler Halı Saha), Emre Kösen(Kösenler Lojistik), Melih Uçaravcı(Uçaravcı Emlak), Ali Çelik(Çelmo Mobilya), Ümit Ulucan(Müteahhit), Furkan Balcıoğlu(Tabbure Concept), Samet Dumlu(Gözde Hafriyat), Hasan Yetim(Esnaf), Metin Babacan(Babacan Bilgisayar),Taner Güven(Turizm İşletmecisi), Sinan Çalık(Çms Mobilya), Emin Arslan(Alsaray Mobilya) ve Cihat İlker(İlker Entegre)"