Yönetimde bulunan isimlerle birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan adayı Kani Ademoğlu, "Geçtiğimiz günlerde kulübümüz tarafından kongre tarihinin belirlenmesi ile birlikte ben de yazılı bir basın açıklaması yaparak yapılacak olan olağan kongrede arkadaşlarımla birlikte İnegölspor yönetimine talip olduğumuzu açıklamıştım. 3 Ağustos Pazartesi günü yapılan ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongremiz tüzük gereği 10 Ağustos Pazartesi gününe aktarılmıştır. İnşallah Pazartesi akşamı çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongre ile birlikte İnegölspor yeni yönetim kuruluna kavuşmuş olacak."

"Ekip arkadaşlarımla birlikte bizler de bu süre zarfında liste çalışmalarımıza hız vererek, yönetim kurulu listemize son şeklini verdik. Biz yola çıkarken İnegölspor'un 3 senedir sivil yönetim olarak geriye gittiğini görmektedir. Bizde arkadaşlarımız ile karar aldığımızda belediyenin de içinde olabileceği bir yönetim istedik. Başkanımız da isteğimizi kırmayarak Eşref başkanı yanımıza verdi. Bu tamamen belediye ve sivil yönetim olarak İnegölspor'umuza daha faydalı olabilmek için yapılmış çalışmadır." diye konuştu.

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

İnegölspor Başkan Aday Kani Ademoğlu'nun yönetim kurulu ise şu şekilde;

Eşref Yiğit, Aziz Bolat, Abdurahman Maksutlar, Sedat Esadi, Ozan Can, Ali Ezim, Ali Şahin

Mustafa Arıcı, Mustafa Şeşka, Cihan Bozacılar, Volkan Kardeş, Cüneyt Öztürk, İbrahim Işıkoğlu, Mehmet Özdamar, Tufan Tutumlu ve Aziz Sezikli