İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Altuntepe ile Voleybol Şube Sorumluları İrfan Kaptan ve Uğur Şencan katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Altuntepe, şunları söyledi: "Transferlerimiz devam ediyor. Öncelikle sporcularımıza "hoş geldiniz" diyoruz. Başarılı bir İnegöl Belediyespor için birlikteliğimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Oğuzhan Doğruluk ve Emre Tayaz arkadaşlarımızla anlaştık. Oğuzhan arkadaşımızın 40 kez milli takım forması giymişliği var. Gençler Türkiye Şampiyonluğu, Okullar Arası Dünya Şampiyonluğu dereceleri var. Kendileri Ziraat Bankası'nda oynadılar. Emre Tayaz arkadaşımız Fenerbahçe, Bornova Anadolu Lisesi ve Ziraat Bankası takımlarında oynadı ve CEV Cup 2'inciliği var. İnegöl Belediyespor'a başarılar katacaklarına inanıyoruz. Daha iyi bir sezon için hep beraber birlik içerisinde çalışacağız.Kendilerine geldikleri için teşekkür ediyoruz."

"İYİ BİR KADROYUZ"

Daha sonra söz alan Emre Tayaz, "Öncelikle böyle bir kulüpte bulunduğum için mutluyum. İyi bir kadro olduğumuzu düşünüyorum. Genç bir takımız. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz."ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Doğruluk ise "Bende İnegöl Belediyespor'a geldiğim için çok mutluyum. Umarım hedeflerimize hep beraber başarılı bir şekilde ulaşırız."şeklinde konuştu.

PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok