Suriye'nin kuzeyindeki terör unsurlarına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na İnegöl'deki kurum, kuruluş, STK ve siyasi partilerden bayraklı destek geldi.

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

İnegöl'deki kurum, kuruluş, STK ve siyasi partiler binalarına astıkları Türk bayrağı ile Barış Pınarı harekatına destek verdiler.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban bayrak çağrısı yaparken, İnegollüler ev ve iş yerlerine bayrak asarak Taban'ın çağrısını boşa çıkarmadılar.

İnegöl Belediyesi, İTSO, esnaf kefalet gibi kuruluşlar binalarına astıkları dev Türk bayrakları ile destek verirken Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binalarına astıkları bayraklar ile barış pınarı harekatına destek verdiler.

AK PARTİ HALA ASMADI

Öte yandan siyasi partiler ilçe binalarına bayrak asarken, AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı hala bayrak asmaması dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKAN TABAN'DAN BAYRAK ÇAĞRISI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban dün İnegöllülere çağrıda bulunarak Barış Pınarı Harekatına destek için ev ve iş yerlerine Türk Bayrağının asılmasını istedi.