SERGİ İNEGÖL AVM SERGİ SALONUNDA

İnegöl AVM Sergi Salonunda düzenlenen sergiye Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Engelli ve Yaşlı Hizmetler Biriminden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Cevdet Akaç, Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetimi ile kadın kolları, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Fatih Fakılı, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk ve çok sayıda kurum müdürü ile vatandaş katıldı.

HEPSİ AYRI AYRI BİRER DEĞER

Çok güzel bir etkinlikteyiz diyen Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz."Çocuklarımızın Hepsi ayrı ayrı birer değer. Kendilerine engelli diyemiyorum. Çok güzel eserleri hayata geçirmişler. Yeter ki engeller vicdanlarda olmasın. Kişinin fiziksel engeli sadece görünendir. Hepsinin gözleri ışıl ışıl. Bu çocuklar engelin ötesinde, hepsi birer çocuk, hepsi birer can. Biz asılında engellilerin hayatlarına engel olan şeyleri ortadan kaldırmalıyız. Tüm kurumlarımızın, AVM´lerimizin ve hatta yeni yapılan binalarımızın da engellilerin kullanımına olanak sağlaması gerekiyor. Geldiğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

HAZIRLIK 3 AY SÜRDÜ

1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi! 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi!

Bu özel çocuklarımız, Öğretmenleri ile 3 ay gibi bir zamanda yaptıkları çalışmalarla bu güzel eserleri ortaya çıkardıklarını söyleyen Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Fatih Fakılı,"Emeği olan herkese ve özel çocuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.