2.OSB yönetimi, sanayicilerin ihtiyaç duyacağı hizmetlerin sağlanması için gerekli alanları oluşturuyor. Bu kapsamda OSB'ye itfaiye ve jandarma hizmet binaları kazandırıldı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

770 m² alan üzerine iki kat olacak şekilde inşa edilen itfaiye hizmet binası ile bölge içerisinde hizmet verecek jandarma birimi için yaptırılan 564 m2 Jandarma hizmet binasının yapımında sona gelindi. 2.OSB yönetimi tarafından ayrıca meydana gelen yangınların önüne geçmek için 2 milyon TL yatırımla 2 adet tam teşekküllü son teknolojiye sahip itfaiye aracı alındı.

Çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Mobilya Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kaymakam Şükrü Görücü, Fabrikaların yanı sıra çevre düzenlemesi ve sanayicilerin ihtiyaç duyacağı hizmetlerin sağlanması için gerekli alanların oluşturulduğunu söyledi.