Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini başarıyla tamamladı Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini başarıyla tamamladı

ÖZBEK VE CANSEVEN'DEN AÇIKLAMA

İş adamları Haluk Özbek ve Yakup Canseven, ortak projeye ilişkin yazılı açıklama yaptılar. Açıklamada; "Kurucu Ortağı olduğumuz ve 10 yılı aşkın süredir altyapısına 25 Milyon TL nin üzerinde yatırım yaptığımız ve şimdilik 80 çalışanımızın olduğu metal işleme ve mobilya mekanizma üretimi yaptığımız fabrikamızda şehir içi kısa mesafe kullanımları için elektrikli araç üretimi projemize başlıyoruz."

GURURUNU YAŞIYORUZ

"Yıllardır tüm kazandığımız her bir liranın her kuruşun; işimize, teknolojik altyapıya, makinalaşmaya ve üretim mühendisliğine yapılmış olmasından dolayı çok gururluyuz" denildi.

5 YILDIR HAZIRLANDIĞIMIZ PROJE

Açıklamada şu ifadeye yer verildi: "Şimdi tüm bu kazanımlarımızı tekrar ülkemizin ihtiyacı olan yüksek teknoloji ürünlerinin üretimi ve ihracatına odaklanarak yıllardır ülkemizi mağdur eden cari açığın kapatılmasına ve artık ihracat fazlasının yakalanması hedefi için kullanacağız. Bu hedefle şehrimiz İnegöl'ün ve ülkemizin mutluluğu ve zenginleşmesine katkıda bulunmak mutluluğunu da yaşayacağız. Yaklaşık 5 yıldır teknik, tasarım ve mental olarak hazırlandığımız projemizin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Ülkemizin tüm mühendislerine, tasarımcı ve teknik ekiplerinin beceri ve yaratıcılığına sonsuz güveniyoruz. Bursa'da, İnegöl'de doğmuş olmaktan, yaşıyor olmaktan, iş yapmaktan, projeler düşünmek ve hayata geçirmekten hep mutlu olduk"

ÜRETİM VİZYONUNDA NELER VAR?

"Bursa ilimizin otomotiv sektöründeki öncülüğü, Erhun Metal tecrübemiz ve altyapı avantajımızla yeni bir şirket kuruluşu, yeni ortaklık yapılanmaları ve markalaşma çalışmaları tüm hızıyla yürüyecektir. Yakın ve orta gelecekte üretim vizyonumuzda; 4 tekerlekli kapalı ve açık elektrikli mini otomobiller, Elektrikli Gokart araçları, Elektrikli Engelli arabaları, Elektrikli motosiklet ve bisikletler, Elektrikli ATV, Elektrikli tarım aletleri, Elektrikli insanlı drone üreteceğiz"

TEMMUZ'DA BASIN TOPLANTISINI YAPACAĞIZ

"Rahmetli Kardeşimizin ismini (Erhun) bugünlere taşıyan tüm ortaklarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Düzenli aralıklarla kamuoyunu online ve fiziksel olarak bilgilendireceğiz. Projenin 7/24 takibini yine online olarak yayınlama hedefindeyiz. Temmuz ayı içerisinde Erhun Metal altyapı tanıtımı ve Elektrikli Araç projemizin basın toplantısını yapacağız"