32 YILLIK BİNA
Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tapu Müdürlüğü gibi kurumların yer aldığı Hükümet Konağı 1988 yılında yapıldı.

MAKYAJ YAPILIYOR
Yıllar geçtikçe işlevini kaybeden bina, göreve gelen Kaymakamlar tarafından restore ettirildi, boyandı yada güçlendirildi. Ancak yenisinin yapılması için hiçbir çalışma yapılmadı.

DEPREM TESTİNE TAKILMIŞTI
Yeni binanın yapılması için Kaymakam başta olmak üzere kimsenin elini taşın altına koymaması ise düşündürüyor. Deprem testinden geçmediği ve güçlendirilme çalışması yapıldığı iddia eden binada Kaymakam Şükrü Görücü'nün de makamı bulunuyor.

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma! İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

TOKİ HERYERDE YAPIYOR
Oysaki Türkiye genelinde eskiyen yada deprem testinden geçemeyen birçok Hükümet Konağının yenisi yapıldı. Nüfusu İnegöl'den az olan yerlere yapılan Hükümet Konakları TOKi ve devlet eliyle inşa edildi.

İNEGÖL'ÜN 20'DE 1 NÜFUSA YENİ BİNA
Yeni yapılan hükümet konakları şu şekilde; Nüfusu 13.300 olan Kilis Musabeyli,
Eceabat nüfusu 8.800. Yeni hükümet binası TOKİ yapıyor.
Bayramiç ilçesi nüfusu 29 bin. Hükümet binası TOKİ yapıyor.
55 bin nüfuslu Zile ilçesine yapılıyor. Çamardı ilçesi nüfusu 13 bin; yeni hükümet binası yapıldı. 40 bin nüfuslu Tosya'nın hükümet konağı projesi onaylanmış
175.000 nüfuslu Menemen hükümet konağı, 20 bin nüfuslu Kars Selim' in yeni hükümet binası açılıyor. Van Erciş nüfusu 175 bin. Hükümet konağı, 50 bin nüfuslu Çine'ye TOKİ tarafından yapılan Hükümet Konağı, 70 bin nüfuslu Aksu ilçesinin hükümet konağı TOKİ tarafından yapılıyor.