Bayramda görevi başındaki sağlıkçılarla bayramlaşan Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, sağlıkçıların durumunu gözler önüne serdi.

Sağlıkçıların ortak ruh halinin kronik yorgunluk ve hayal kırıklığı olduğunu aktaran Göçmen, "Bayramlaşma için hastanemizde çalışma arkadaşlarımızla beraberiz. En mahzun ve en buruk bayram. Bayramını tebrik ettiğimiz her bir mesai arkadaşımızın ortak ruh hali kronik yorgunluk ve hayal kırıklığı. Hiç kimsenin yüzünde bayram heyecanı yok. Sebebi ise 'normalleşme'. Daha doğrusu yanlış anlaşılan 'yeni normalleşme'. Aylardır insanüstü gayret ve fedakarlıkla görevini yerine getiren sağlık çalışanlarının bayramı, sizin ve hepimizin elinde."

Bayramda kilo almamanın püf noktasını açıkladı Bayramda kilo almamanın püf noktasını açıkladı

"Lütfen gelin maskelerimizi uygun bir şekilde takalım. 1,5 metrelik sosyal mesafeyi her platformda koruyalım. Lütfen gelin el hijyenimize azami özen gösterelim. Ancak bu şekilde koronavirüs belasını alt edebilir, sıcakta maske, tulum ve önlükle kan ter içinde çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın haklarını kısmen de olsa ödeyebiliriz. Çok şey mi istiyoruz?" diye sordu.