Alınan bilgilere göre; Girdikleri apartmandaki dairelerin zillerine basan kadın hırsızlar, kiralık ev aradıkları yalanını söylüyor. Evde kimsenin olmadığını fark eden hırsızlar, kapıyı zorlayarak içeri giriyor.

Kiralık ev yalanıyla birçok mahallede hırsızlık gerçekleştiren kadınlar, girdikleri evlerden ziynet eşyaları ve parayı aldıktan sonra kayıplara karışıyor. Evlerine geldiklerinde hırsızlıkları fark eden vatandaşlar ise soluğu karakolda alıyor.

Son günlerde Mesudiye ve Süleymaniye Mahallesinde görülen kadınlar, bir işyerinin güvenlik kameralarına takıldı. Eldivenle gezen kadınlardan birisi, kamerayı fark edince yüzünü kapatmaya çalıştı. Polis her yerde kadın hırsızları arıyor.

Kadın hırsızlar son olarak Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir evden ziynet eşyaları ve bir miktar parayı çaldı. Ev sahibi eve geldikten sonra evinin dağınık olduğunu fark edince hemen ziynet eşyaları ve paralarını koyduğu yere baktı. Ziynet eşya ve parasının çalındığını anlayan ev sahibi durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri dairede yaptıkları araştırmada herhangi bir parmak izine rastlamadı.