FURKAN KUZU KOKOREÇ MAHMUT ESATBEY CADDESİ ÜZERİNDE

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4'üncü sırada Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4'üncü sırada

Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Furkan Kuzu Kokoreç'in açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Tayfun Taç'ın sahibi olduğu işyerinin açılışına; Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, CHP İlçe Başkanı Kemal Torun, İnegölspor Başkanı Münür Kanar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan aile büyüklerinden Fahrettin Taç, açılışa katılanlara teşekkür ederek, "İnsan vücudunun ayda bir kere kokoreç yemesi lazım. Yeni işyerimizde ilçe halkına farklı bir lezzet sunacağız. Kokoreç'in pidelisini yaptık. Türkiye'de ilk defa kokoreç'in pidelisini yapıyoruz. Yeni açılan her işyeri bir istihdamdır. İşyerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz." dedi.

Yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Alper Taban ise "Şehrimiz kültürlerin şehri. Bu şehre gelen herkes güzellikleri, geleneği, yemekleri, örf ve adetleriyle gelmiş. Bu şehre değer katmaya devam ediyorlar. Ben cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Biz sizin ellerinizde kokoreç'in ne kadar lezzetli olduğunu biliyoruz. Yeni işyerinizle de ilçe halkının hizmetine kokoreçli pideyi sunuyorsunuz. İşyerinin sahiplerine ve İnegöl'e hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası işyerinin açılışı kurdele kesimiyle yapıldı. Açılışta Furkan Kuızu Kokoreç'in yeni lezzeti olan kokoreçli pide, misafirlere ikram edildi.