Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde

Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu olarak seçime hazırlanan başkan adayı Ali Matışlı ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Matışlı; "Bursa SMMMO'na bağlı İnegöl Temsilciliği için 04.12.2019 tarihinde, İnegöldeki tüm meslektaşlarımızın katılımı ile bir seçim yapılacaktır. Beş kişilik yönetim kurulunun belirleneceği bu seçim için iki grup yarışacak. Biz, Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu olarak, genç ve dinamik bir kadroyla seçime hazırlanıyoruz. Grubumuz adına başkan adayımız SMMM Ali Matışlı'dır. Yönetim kurulu üyelikleri için SMMM Fatih Uslu, SMMM Esra Okkay Gümüş, SMMM Mustafa Altay, SMMM İbrahim Çimen listemizde yer almaktadır. İnegöl meslek camiamız bir önceki Oda Başkanımızın yanlış ve ötekileştirici yönetimi nedeniyle son 3 yılı maalesef kayıp olarak geçirdi. Ayrışmalar ve kutuplaşmalar oldu. İnşallah bu dönem kutuplaşmaların ortadan kalkacağı mesleğin ve meslektaşın yararına bir dönem olacaktır. Bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Meslektaşlarımız arasındaki birlik, beraberliğin üst seviyede yaşanacağı bir dönem olacak" dedi.

"Mesleğimiz ve meslektaşlarımız sürekli güncellenen mevzuat karşısında kendisini daima hazır tutmalıdır" diyen Matışlı; "Bunun yolu da sürekli eğitimlerden geçmektedir. Geçtiğimiz 3 yıllık dönem bu anlamda kayıp bir dönem olmuştur. Meslektaşımız 250 kişiyi aşkın meslek mensubu ve 1000 'in üzerinde yardımcı personelin bulunduğu bir ortamda maalesef Bursa Oda yönetiminden gerekli desteği alamamıştır. İnşallah bu yeni dönemde yenilenen Bursa SMMM Odası yönetimi ile bu sorunların üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Daha önceki dönemlerde grubumuzun liderliğinde yaşanan birlik beraberliği sağlayacağımıza, yapacağımız eğitim ve diğer sosyal etkinlikler ile meslektaşlarımıza faydalı olacağımıza inanıyoruz. Aynı zamanda temsilciliğimizin yer sorununu çözmek üzere Belediye Başkanımız Alper Taban ile görüşmeklerimiz devam etmektedir. Bu seçimin meslek camiamız için hayırlı olmasını diliyor meslektaşlarımızın desteğini bekliyoruz." İfadelerini kullandı.