Hayırsever Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde eğitim ve öğretim çalışmalarını sürdüren Hacı Sevim Yıldız-1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu yıl ilk defa uygulamaya koyduğu Ara Tatil dönemi Kasım 2019 Mesleki Çalışma Programı çerçevesinde 19 Kasım 2019 Salı günü "Sanatsal Etkinlikler" içerisindeki Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu Şefi Rıdvan Sayın'ın verdiği konserde Emre Engin bağlamasıyla eşlik etti. Rıdvan Sayın ayrıca gitarıyla da konsere renk kattı. Konsere katılan öğretmenler türkülere eşlik edip gönüllerince eğlendiler.

Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı

Okul Müdürü Müslim Serbest, Bakanlığımızın bu uygulamasıyla ara tatil dönemindeki Mesleki Çslışmalar Programında yer alan "Sanatsal Etkinlikler" içerisinde Türk Halk Müziği Konseriyle öğretmenlerin gönüllerince eğlenme imkanı bulduklarını belirtti.

Konser sonunda İnegöl Belediyesi Gençlik Korosu Şefi Rıdvan Sayın'a bir plaket takdim edildi.