Bordo beyazlı ekibimiz Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.İdman öncesi konuşan Teknik Direktör Murat Yoldaş, "Bizim puanımız 13, onların 15. Mutlaka zorlu geçecek. Ortada alınacak bir 3 puan var.

Var gücümüzle 3 puanı almak için uğraşacağız. Alamayacaksak Allah nasip ederse 1 puan alacağız. Bunun için hazırlandık. Bunun için çalışıyoruz. İyi durumdayız. Artık ligin iyi takımlarından biri olarak görülen bir İnegölspor var."

ÜST SIRALARA TIRMANMALIYIZ

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

"Bizde bunu puansal olarak hem de daha iyi sonuçlarımıza 1 tane daha ilave ederek, üst sıralara tırmanma amacını taşıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İyiyiz, mücadeleyi sonuna kadar bırakmıyoruz. Herkese bir güven geldi. Bu güven çok önemli. İnşallah bu güveni Amed maçında da devam ettirip oradan puanlarla dönmek istiyoruz."

SAKATLARIMIZ VAR

"Amed maçında Raif, Kemal, Kenan yok. Ali Sakal, Anıl ve Okan'ın sakatlıkları bulunuyor. 3-4 tane de hasta oyuncularımız var. Onlarda serum tedavisi görüyorlar. Havaların değişmesinden dolayı gribal enfeksiyon yaşıyorlar. Onları hafta sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Ali Sakal'ın durumu net değil ve Kemal, Kenan ve Raif'i maçta görev alamayacak. Ama sonuçta biz hiç bir şey için mazeret üretmiyoruz."

HEDEF BELİRLEDİK

"Kim görev alırsa elinden gelen her şeyi yapıyor. Çünkü biz bir hedef belirledik. İyi futbol oynayıp çok mücadele ederek, İnegölspor'u layık olduğu yere taşıma amacı güden bir hedef koyduk. Kaybetmemeye, kazanmaya çalışıyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.