Türk Kızılay'ı İnegöl Şubesi aracılığı ile İnegöl'de bulunan Donami Mobilya firması sahibi Muzaffer Yılmaz, Suriye'de büyük sıkıntıların yaşandığı İdlib şehrinde 500 çuval un gönderdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay'ı İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz yaptığı açıklamada "Bu gün İnegöl'ün hayırseverlerimizin bir güzelliğine şahitlik ediyoruz. Donami Mobilya firması sahibi Muzaffer Yılmaz bey bizleri arayarak İdlib'te yaşanan en son durumla ilgili neler yapabileceklerini acil olarak nelere ihtiyaç duyulduğunu sordular ,bizde kendisine ihtiyaçlarımızı izah ettik bu doğrultuda Allah razı olsun bu gün İdlib'e 500 çuval un yardımı yapıyoruz ,bir nebzede olsa kardeşlerimizin ihtiyaçlarını orada karşılayacağız " ifadelerini kullandı.

DESTEK BEKLİYORUZ

İşadamlarından destek beklediklerini ifade eden Yılmaz "Tüm iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz bu yardımın örnek olmasını bereketlenerek devam etmesini temenni ediyoruz, dünyanın neresinde hangi koşulda olursa olsun mazlumlara yardıma devam eden Türk Kızılay'ı bu güne kadar 147 ülkede yardım çalışmaları yaptığı gibi bu günde Suriye'deki çalışmalara devam ediyor. Muzaffer beye hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz Rabbim hayrını kabul etsin diyor, Suriye'deki bu acıların bir an önce bitmesi için dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Altın Yükselmeye Devam Ediyor! 17 Nisan Güncel Altın Fiyatları Altın Yükselmeye Devam Ediyor! 17 Nisan Güncel Altın Fiyatları