Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor

Lige Kırklareli beraberliği ile başlayan ve geçtiğimiz hafta Çorumspor'a karşı sahasında şok mağlubiyet alan İnegölspor, ligin güçlü ekiplerinden Sancaktepe'yi ağırladı.

İlk yarıda silik bir oyun ortaya koyan Bordo Beyazlılar, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Niyazi, ikinci yarının başlarında 3 kez sağ çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonları değerlendiremedi. Gol yine ceza alanı içinde sağ çaprazda Niyazi'nin düşürülmesi sonrası kazanılan penaltıdan geldi. 61'de Niyazi Batuhan Salman takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da zaman zaman net fırsatlar yakalayan Bordo Beyazlılar farkı açabilecek pozisyonlar da yakaladı. Sancaktepe'nin etkili ataklarında ise kaleci Şener kalesinde adeta devleşti. 8 sarı kartın çıktığı maçta Sancaktepe'de Ogün Bayrak, yaptığı sert müdahale sonrası takımını 10 kişi bıraktı. 6 dakika uzatmanın verildiği maçta son düdük sonrası tribünlerde adete bayram havası esti. Sancaktepeliler ise karşılaşmanın hakemine tepkiliydi. Bordo Beyazlılar bu sonuyla puanını 4'e çıkartırken; Sancaktepe 6 puanda kaldı.