Darbecilere yönelik Türkiye'de ilk soruşturmayı açan isim olan İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel izni ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığı görevine tayin edildi.

Sırrı Süreyya Önder Meclis’te rahatsızlandı Sırrı Süreyya Önder Meclis’te rahatsızlandı

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

İnegöl'den ayrılan Osman Köse için düzenlenen veda törenine; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan katıldı.

İNEGÖL HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse,

"Beklediğim bir kararname değildi. Ülkemizin geçirmiş olduğu zor durumdan dolayı böyle bir ihtiyaç doğdu. Böyle uygun görüldü, tayinim yapıldı.

Yaklaşık 4 yıldan bu yana İnegöl'de görev yapıyorum. Bu 4 yıllık süre içerisinde İnegöl ile ilgili hatıralarımın hepsi güzeldi.

Yoğun bir adli çalışmanın olduğu İnegöl'de kurumlarla yakaladığımız uyum sebebiyle çok güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum."

"İnegöl kurum amirlerine ve İnegöl halkına teşekkür ediyorum. Güzel hatıralarla ayrıldığım bir yer olacak. İnegöl benim ikinci bir memleketim oldu.

Her geçtiğimde buraya uğrayacağım. Biraz hüzünlü ayrılıyorum. Çünkü burada isteyerek çalışıyordum. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.