Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Erdal Köyü Ortaokulu'nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot, mont ve eldiven hediye eden taraftarlar, ayrıca öğrencilere İnegölspor atkısı ve beresi de verdi.

Öte yandan İnegölspor taraftarları İnegöl'de de farklı bir program gerçekleştirdi. İnegölspor sevgisinin kazandırılması için Şakir Lakşe İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilere İnegölspor beresi ve atkısı hediye edildi. İnegölsporlu taraftarlar Tevfik Taşkın ve Adem Savaş, öğrencilere hediyelerini tek tek takdim etti.

PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok

Bu programda İnegölspor taraftarları adına açıklamalarda bulunan amigo Tevfik Taşkın, "Bu uygulamayı daha önce arkadaşlarımızla kararlaştırmıştık. Bugün de bu organizasyonu yapmayı Allah İnegölspor taraftarına nasip etti. Ben emeği geçen bütün İnegölspor taraftarlarını kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun. İnegölspor taraftarlarının sadece statta takımını destekleyen bir taraftar olmadığını, aynı zamanda yürüttüğü faaliyetlerle insanlığa örnek bir duruş sergilediğini görüyoruz" dedi.