FUTBOL NEREDE İNEGÖLSPOR ORADA

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, yaptığı açıklamasında, "Gün geçtikçe sosyallikten uzak kalan çocuklarımız yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirebilirler. Sokakta oynanan oyunların azaldığı spora dair bir şeylerin yapılmadığı bilgisayar oyunlarının daha çok tercih edildiği bir dönemde sorumluluk sahibi velilerden çocuklarını bu yaz spora göndermelerini bekliyoruz. 'Futbol Nerede İnegölspor Orada' projemiz ile birçok çocuğa ulaşma fırsatımız oldu. Onların futbolla, sporla tanışmalarına vesile olduk."

DİPSİZGÖL'DE TOPLU KAYIT

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

"Kurşunlu, Tahtaköprü ve Domaniç'te açtığımız futbol okulları ile İnegölspor'u uzak yerlere de taşıdık. Buradan tespit ettiğimiz ve takibini yaptığımız sporcularımız da oldu. Gelişimlerini düzenli olarak takip etmekteyiz. Dipsizgöl Mahallemiz bu yıl bize ulaştı ve 20 minik sporcunun futbola başlamak istediğini bizlere iletti. Neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yaptık. Çocuklarını spora başlatmak isteyen veliler sorumluluk alarak, fedakarlık yaparak kulüp tesislerinde yapılacak olan antrenmanlara çocuklarını getirebileceklerini belirttiler. Bizler de onlara teşekkür için mahallelerini ziyaret ettik ve onlarla tanışma, konuşma fırsatı bulduk" dedi.

KAYITLAR SÜRÜYOR

Devam eden kayıtlar hakkında da bilgi veren Şahin, "Yoğun bir şekilde kayıtlarımız devam ediyor. Bilindiği üzere 2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014 ve 2015 doğumlu sporcularımızı aramıza almaya devam ediyoruz. Özellikle ufak yaş gruplarına çok büyük ilgi olmakta velilerimizin çocuklarını spora yönetmeleri ön büyük arzunuz. Bilgisayar ve tabletlerden uzak durmalarını çim sahada yapılacak çalışmalara çocuklarını yönlendirmelerini istiyorum. Kayıtlarımız İnegölspor Altyapı binasında devam etmekte olup 713 8 824 numaralı telefondan bilgi alabilirler." ifadelerini kullandı.