Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Kayseri'de zor bir maç oynadıklarını ifade ederek,

"Maçtan önce de zorluğunu tahmin etmiştik. Oynadığımız oyuna göre iyi maç oldu. Özellikle rakibi durduran, oyunu daraltan bir anlayışımız vardı. Kontra toplarla gol atmayı düşünmüştük. Yediğimiz golle mağlup olduk.

Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. İnegölspor markasını büyütmek istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda istediğimiz skorları alarak iddialı oluruz. İstediğimiz puanları alsaydık iyi olacaktı fakat nasip olmadı. Bundan sonraki maçlarda telafi edeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İNEGÖLSPOR DİŞLİ TAKIM

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise alınan 3 puanın önemli olduğunu söyleyerek,

Aston Villa penaltılarla yarı finalde Aston Villa penaltılarla yarı finalde

"İlk Konya maçı bizim için beraberliğe bitirebileceğimiz maçtı, mağlup bitirdik. O maçın ardından bu maç bizim için önemliydi. Rakip İnegölspor dişli bir takım, iyi mücadele ettiler. Özellikle oyun kurmamızda sıkıntı çıkardılar.

10 dakika oyunun kontrolünü kaybettiğimiz anlarda da gol yiyebilirdik. Onun dışında mücadelemiz iyi, eksiklerimiz var. Ama 3 puan önemli, hedefimiz gruptan çıkmak" dedi.