İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

Can, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Fatih Akyel ve teknik ekibi ile yollarımızı ayırmıştık. Yeni sezonun yapılanma çalışmaları kapsamında İsmail Güldüren ve teknik ekibi ile sözleşme imzaladık. Ligin bitimine 3 hafta kala İsmail Güldüren ve teknik ekibinin takımı görüp eksik olan bölgeler için rapor hazırlayıp yeni sezon planlaması için çalışmalara başlanacaktır. Bu sezon kalan 3 maçımız var. İyisiyle kötüsüyle bir sezonu bitirmek üzereyiz. Geçirdiğimiz sezondan edindiğimiz tecrübeler ile yeni sezona daha iyi hazırlanmak, emin adımlarla ilerlemek ve var gücümüzle çalışacağımızdan emin olabilirsiniz" dedi.

16 KİŞİLİK YÖNETİM VAR

"Geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan yönetici arkadaşlarımız oldu" diyen Can; "Kendilerine kulübümüze vermiş oldukları emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Şuan 16 kişilik bir yönetim kurulumuz var. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın yerlerine mevcut yöneticiler olarak daha fazla efor sarf edecek ve açığı kapatmak için çalışacağız. Bu bağlamda yeni sezon için bazı görev değişiklikleri yaptık. Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yenilenen görev dağılımı aşağıdaki gibidir. Basın toplantımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca sizlerin aracılığı ile tüm ilçe halkımızı şehrimizin ortak değeri ve markası olan İnegölspor'a maddi ve manevi desteğe davet ediyor, iyi günler diliyoruz"

YENİ GÖREV DAĞILIMI

"Yeni görev dağılımımız ise şöyledir. Başkan Eşref Güç, Başkan Yardımcıları Aziz Bolat, İbrahim Bayram, Mali İşler Sorumluları Abdurrahman Maksutlar, Ali Ezim, Taraftar Sorumlusu Bayram Yardımcı, Futbol Şube Sorumluları Ali Şahin, Mustafa Arıcı, Sedat Esadi, Federasyon Temsilcisi Tufan Tutumlu, Basın Sözcüsü Ozan Can, Tesisler Sorumlusu Sinan Kılakay, Reklam Sorumluları Aydın Soral, Enver Oğuz Topuz, Altyapı Sorumluları Mustafa Şeşka ve Kani Uçsoy" ifadelerini kullandı.