MÜSİAD İnegöl şubesi tarafından projelendirilen Adliye Konakları ve MÜSİAD Evleri projesinin yapımında yarısına gelindi.

Projenin Koordinatörleri olan MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Emir Akıskalı ve Samet Kızılarslan proje çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular.

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

ÖNCELİK ADLİYE KONAKLARINDA

Yapılan ortak açıklamada şunlar söylendi; "İnşaat çalışmalarında şuan itibari ile Adalet Bakanlığımıza teslim edeceğimiz konutların kaba çalışması bitmiş durumda. Bu konutların tesisat kısmına geçmiş bulunmaktayız. Akabinde de ince işçiliğine geçeğiz. MÜSİAD Evleri konutlarının bir kısmının kat çıkmalarına başladık, diğer kısımlarının da temel atma çalışmalarına gelmiş bulunmaktayız. Buradaki çalışmalarda önceliğimiz Adliye Konaklarını ivedilikle bitirmek ve hakim ve savcılarımızın kullanımına sunmaktır. İnşallah 2021 yılının 6. ayında tamamen bitirmiş olup buradaki sosyal hayatın başlamasını hedefliyoruz."